webstil
Well-Known Member
Аз и досега опаковах стоката в собствени материали, единствено торбички вземах. Идеята с кутии не е лоша, но там ще платиш повече, а и ми се струва, че плика предпазва от вода или нещо то сорта, освен това лесно се прикрепят товарителниците с тези джобове. Така че практически за мен е по-добре, просто да си направим 1 към 1 с техните пликове, но наши. Единствено ме притеснява дизайна на плика, аз може да имам много идеи и да платя на дизайнер да ми измисли уникален плик, но въпросът е, че има най-вероятно някакво ограничение на цветовете, за което остава ниската цена на плик. Примерно 1-2 цвята, след това вече да става скъпа цената. Ако някой знае как се формира цената на брандиране на тези пликове може да сподели.Аз също ще търся такава фирма, но тук идва въпроса дали да не си направя малки кутии. Реално една такава кутия ти илиза между 30 и 50ст зависи броиката. Дали ще им давам на тях 15-20 стотинки или ще си направя пликове, може в кутии.
На мен даже ми се обадиха да видят дали сме научил за тази променя от мейла, понеже трябвало да се съглася.
За мен това е най-добрият вариант, брандирани пликове - едно към едно с Еконт, но да са красиво брандирани и направени, да привличат внимание, иначе не си струва да си ги правим сами.