zoomaniak
Well-Known Member
Някой знае ли модела който ползват в Еконт и откъде може да се закупи ?
Заповядай. Не са брандирани. Доволен съм....
http://printed-bags.net/crm/do2.php?ctr=Catalog&groupId=20&act=index
Някой знае ли модела който ползват в Еконт и откъде може да се закупи ?
Не е необходимо да се ограничаваш до модела използван от Еконт. Вероятно всеки офис има свободата да използва различен модел а 90% от моделите принтери използват един стандарт, изключвам принтери като dymo, които използват собствен стандарт за летни. За теб е важно ширината на печат да е 10см. Ако искаш да използваш точно лентите продавани от Еконт ти е необходим термотрансферен принтер или комбиниран. За техните ленти не ти върши работа принтер позволяващ само термодиректен печат.Някой знае ли модела който ползват в Еконт и откъде може да се закупи ?
Ако намаш изискване за мрежов или безжичен или наличие на cutter или peeler, тогава всеки ще ти свърши работа и ще ти върши една и съща работа. Просто гледай да не е много амортизиран. В ebay е пълно с оферти на модели от рода на 2248. Ако ти се дават малко повече пари можеш да избереш GX430t като вариант за сравнително нов модел, който позволява и двата типа печат. Не им е най-добрия модел но дори и той може да се окаже излишна инвестиция ако ще ти трябва просто за товарителниците на Еконт.
В настройките на кабинета имаш избор на тип печат. От там избираш размера лента.
В ebay е пълно с оферти
Окей. Може ли пример какъв модел точно би си избрал ти ?
А как се прави настройката в ee.econt.com за да не ти излизат стандартни товарителница, а като за етикет ?
Значи сега имаш оборот 100 000 + ? Хубава работа..И тея глупости, които обсъждаме тука не са най - важното при опаковането ако постигнеш 3-5 минути за опаковане на пратки от 1 до 10 кг и от 10 до 20 кг и многопакетните - дреме ти на Айбана каква е товарителницата.......
Можеш да прочетеш норматива за събиране и опаковане в Амазон - под 5 минути е.........
Аз имам на стената дигитален таймер - вклучва се от App и се опакова по таймер. Един събира - Един опакова. Един подготвя всичко останало преди Опаковането - документите..........
1+1+1 ................ едно време при оборот 15 000 лв месечно бях САМ за всичко.
Значи сега имаш оборот 100 000 + ? Хубава работа..
Важното е да печелиш :ДИмам проблеми! Тъпите ми колеги от нишата не приеха картелното ми предложение и сега яко дъмпинг...
Печеля повече от " ВЗИМАНЕ ОТ МАГАЗИНА " на поръчките отколкото доставка до адрес. Тоест проблеми...
Всеки ден е размисъл...