Беджев Стил
Well-Known Member
Ще си плащате ли пликчетата на еконта или ще търсите други варианти
Да, ама на СПИДИ цените са много по-ниски. А защо да не можеш да си направиш? То вече просто зависи каква цена ще струват твоите и каква ще е цената на тези на Еконт. Примерно, аз вече сметнах че на мен аз момента ми трябват към 10 0000 торбички за период от 2 години, сега ми остава да си намеря фабрика да ми ги направи с моето лого. Вече зависи каква цена ще ми предложат за тези 10 000 торбички, мога да опитам тук и в чужбина. Ако е фабрика специално за такива пликове или торбички, какво и пречи да ми напарви и на мен 10 000???Неможе да си направиш свои освен ако не вземаш огромно количество - мисля че беше 100 кг. суровина
Иначе и аз очаквам имейл, но нямам а ми е интересно какви са цените и може ли да се купят на ЕДРО от техните
За справка - СПИДИ отдавна им се плащат ...
Другия въпрос е ЕКОНТ ще ти позволят ли да изпращаш с твои торбички, твой БРАНД .. за това не съм питал по високите етажи на властаДа, ама на СПИДИ цените са много по-ниски. А защо да не можеш да си направиш? То вече просто зависи каква цена ще струват твоите и каква ще е цената на тези на Еконт. Примерно, аз вече сметнах че на мен аз момента ми трябват към 10 0000 торбички за период от 2 години, сега ми остава да си намеря фабрика да ми ги направи с моето лого. Вече зависи каква цена ще ми предложат за тези 10 000 торбички, мога да опитам тук и в чужбина. Ако е фабрика специално за такива пликове или торбички, какво и пречи да ми напарви и на мен 10 000???
Въпросът е колко е MOQ и каква е цената, дали е изгодна за мен.
Другия въпрос е ЕКОНТ ще ти позволят ли да изпращаш с твои торбички, твой БРАНД .. за това не съм питал по високите етажи на власта
Пликовете за Еконт, по последно инфо им ги правят ЕкстраПак https://bags.bg/Bg/bg/
Проблема не е в MOQ, а в изработката на клишето за плика. Доколкото си спомням, в зависимост от цветовете и размер, но например 3 цвята беше около 1000лв
Друго важно нещо, което трябва да имате в предвид е размера на пликовете. Винаги ли ще продавате един и същ размер стоки ?
Този начин на пакетиране, смятам, че е най-удачен.
Проблемът е да откриете фирма, която да Ви изработи ръкава и да си купите не-скъпа машина. Ако откриете ще се раздвам да драснете ЛС и на мен.
Добре де, аз ли нещо не разбирам?
Какъв е проблемът да си поръчам примерно от Китай да ми направят същите торбички като на Еконт с това залепващо се нещо, само че да има моето лого на тях?
Сега вече трябва да проверя как се заплаща на цвят ли е и т.н., за да знам какво лого да се направи. Също ми е интересно да речем, ако торбичката е някакъв друг цвят, а не този син, да речем искам да ми е ярко червена или жълта кат она ДХЛ, дали това струва повече.
В началото ще взема от Еконт, защото нямам време да подготвя всичко за 1 месец, но ако докарам същата цена като на техните торбички, защо да не си произведа мои. Къде са потенциалните проблеми?
П.П. Да, сигурно с тази машина за запечатване ще излезе по-изгодно, защото пликовете ще са по-евтини без залепящото се нещо, но пък не знам дали си струва. Ще отнема повече време - предполагам, а и пликовете ще са една идея по-грозни, а ако са брандирани добре, това си е реклама.
Хехехе Еконт ви удари и всички изпищяха гледай сега ко ке става около крайните клиенти в офисите. Яко скандали.
Аз си плащам на Рапидо от миналата година. 30-40 лв на въпрос ли ще ги правиме от начало и аз мрън мрън - но после се свиква.