blackout8
Well-Known Member
От: От: Повтаря ли се историята?
Казах проблем голям е, че не четеш дори какво и пишеш - когато се говори за бизнес се говори за период - когато говорим за концесионни такси, те са начисляват на годишен оборот! Пишеш концесионна такса и после милиарди - какво очакваш те питам?
Върни се и пак, чети такса между 0 и 5% и в същата такса спада и Чили! Казвам ти какъв е глобалният стандарт, а не дали е морално или не!
Какви наркотиците те гонят? Когато искаш да говориш за тема икономика се има минимален минимум от базови понятия, които видимо ти липсват!
Толкова се изнерви, че бъркаш Сталин и Ленин вече. Аз не съм казал милиарди на година, а милиарди това са две различни неща. Има ли повече смисъл да коментирам? Живей си в пацифистката хипи идилия. СПОМЕНА за Чили, но ти си прекалено умен, за да прочетеш за т.н чилийско чудо или какво реално става в Чили например. Това става в цяла латинска Америка и после и при нас. И ми ги даваш за пример? Ти на каква дрога си бе "приятелю"? Амфетамин, Кокайн, Лепило или барникаш бронза за печка? Защото тотално се омаза. Да те попитам след като таксата е 5%, а ти каза, че нашата е под 2% и големите мини работят за още по-малко, нещо не усети ли как ти се разминаха изказванията?
http://prntscr.com/b55i06
http://prntscr.com/b55iid
Разминаването си е факт, след като поисках примери. Между другото, кои са моите любимци, да не кажеш Русия, защото имам само една женска немска овчарка вкъщи, други любимци нямам или ти знаеш някои? Сам си изкарвам парите и не са жълти, а са бели стотинки, съжалявам, че не съм като теб на висока заплата от посолството на САЩ, "приятелю трол.
Хайде ходи и пийни един нескуик, че виждам, колко си нервен. Все пак после няма сам да си пиша, след като патерицата ти не дойде тук с неговите виждания. Да не кажеш после, че съм лош човек пред тия от посолството. :|
Казах проблем голям е, че не четеш дори какво и пишеш - когато се говори за бизнес се говори за период - когато говорим за концесионни такси, те са начисляват на годишен оборот! Пишеш концесионна такса и после милиарди - какво очакваш те питам?
Върни се и пак, чети такса между 0 и 5% и в същата такса спада и Чили! Казвам ти какъв е глобалният стандарт, а не дали е морално или не!
Какви наркотиците те гонят? Когато искаш да говориш за тема икономика се има минимален минимум от базови понятия, които видимо ти липсват!