Подходяша ли е темата?

5ROVBABY

Active Member
Смятам да създам сайт, в който да се пишат ревюта на продукти и да работи с няколко афилиейт програми. Реших да се отнеса по-сериозно и да закупя темата. След известно търсене попаднах на тема на elegantthemes, която ми хареса. Ето я въпросната тема - Magnificent. Надявам се, че не е проблем линкът, защото сайтът им ми се вижда готин. Очаквам вашите мнения, предложения и приемам всякаква критика.
 
Последно редактирано:
ами всяка тема става важното да е хубава :) и да не плаши клиентите... да бият рязко хикс

значи ако гониш 100% да изтискаш от сеото туенти туелв от дефултните е перфектната тема десен сайдбар само на хоума и стаиите са без сайдбар само контент...

ще стане и с тази казвам как ще е на 100%
 
От: Подходяша ли е темата?

Разгледай и другите теми от elegantthemes. Според мен има по-подходящи от тази, която си посочил....
 
Мда, виж нещо друго, но като цяло coolice даде добро предложение. Дефолтният тамплейт с едно хубаво лого и хедър ще се превърне в нещо много красиво, изчистено и практично. Гледай тамплейта да има хубава холм страница, а не летящи котийки, разхвърляни по целия блог. Все пак ти е нужно встъпителен текст, който да селне на потребителя. Или казано на наш език Sales Copy. Нещото, което да ги задържи и да ги ориентира, че точно това е мястото, в което ще намерят това, което търсят като решение за техните проблеми.

Този флаш малко ще ти пречи на продажбите. Не е лош, но трябва да е тематичен и да е продуктов, за съответните ревюта. Ще те забавиш много с нагласянето му, отделно ще товари хостинга. Не много, но все пак само минуси дава, има и плюсове, но те могат и без него да се набавят. Говоря специално за този тип тамплейти. ;)
 
От: Подходяша ли е темата?

Иска ми да се да е някаква по-хубава тема, защото планувам сайтът да се развие. Със закупуването на такава тема имам възможности за развитие в бъдеше, а ако използвам фрий тема - ще трябва да плащам допълнително на фрийленсъри за изработка на допълнения. Може ли да препоръчате друга тема, няма значение от кой сайт?
 
От: Подходяша ли е темата?

Аз съм купувал няколко теми от ThemeForest и съм много доволен и от самите теми и от Съпорта, който осигуряват авторите. Става въпрос за Wordpress, но съм разглеждал и за други CMS-и темите и съм попадал на прекрасни решения като дизайн за какви ли не тематики.
 
Мда, както WP, така и Joomla имат не лоши дизайни за такъв тип сайтове. Аз не знам какво точно би ти свършило работа, но едно знай, каквото и да избереш гледай да не правиш компромиси с нищо, все пак се готвиш и да си плащаш за него. Ако ни дадеш малко напътствия какво точно търсиш, може и да получиш по-точни отговори. Всичко може да се направи така, че не само да изглежда убийствено, но и да ти върши идеална работа, както и да може да го развиваш в бъдеще. Лично аз те насочвам към усъвременените теми, тези с интегрирани бутони и места за адване на социалните ти профили.

Гледай да е приятен и тематичен, иначе трудно ще го преправяш после, от към дизайнесрска гледна точка, както и от функционална. Гледай също така и структората му да е user friendly & SEO friendly. Примера с десните менюта не е за пренебрегране, тъй като бота чете от ляво на дясно, като обикновения user. Така първо минава през новия контен и после през линковете, които реално са в дясната част и са еднакви навсякъде по сайта. Това е само малък елемент от това, което трябва да гледаш. Виж ако искаш конкурентите какво използват като структура и се приближи до тяхната с някой тамплейт. Но гледай най-добрите в областта.
 
От: Подходяша ли е темата?

Елегантните теми ги земаш сичките като платиш - 39 кинта/година.
Та решението дали да е тая или някоя друга не е съдбоносно че толкоз да го мислиш...

.. Гледай също така и структората му да е user friendly & SEO friendly. Примера с десните менюта не е за пренебрегране, тъй като бота чете от ляво на дясно, като обикновения user. Така първо минава през новия контен и после през линковете, които реално са в дясната част и са еднакви навсякъде по сайта. Това е само малък елемент от това, което трябва да гледаш. Виж ако искаш конкурентите какво използват като структура и се приближи до тяхната с някой тамплейт. Но гледай най-добрите в областта.
Той сайдбара или менюто може да е отдясно, а в маркъпа да е ПРЕДИ контента.
Търсачките четат маркъпа.
Това дето пишат по СЕО гайдовете - че Гугъл бил четял отляво надясно са леко недоизклатени дефиниции.
 

Горе