Тоя сайт за първи път го чувам. Legit ли е?Ако се ориентираш към втора ръка, препоръчвам ти да си харесаш машина според ревютата в rmania.net, след което да потърсиш конкурентна цена за същата конфигурация в другите сайтове за втора ръка.
Прост пример, Dell Latitude E6540, i7-4800MQ в rmania струва 1089.99лв (https://rmania.net/laptopi-dell--la...led-kbd-hd-camera-anodized-aluminum-3205.html), докато в kozelat.com е най-много 874, а има и оферта за 819 (https://kozelat.com/laptopi-dell-latitude-e6540)
В случая, ако си вземеш от козела, можеш да си добавиш читаво SSD ...
Успех!
п.п. Матрицата на лаптопа в примера ми е TN, но е без ШИМ.
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате откъде да си взема нов лаптоп до 800, който ще работи с програми като Photoshop, Sony Vegas и други?
Благодаря Ви предварително!
Тоя сайт за първи път го чувам. Legit ли е?
Ти за всичко имаш приятел беБоже, опази! Един познат си купи чисто нов iMac и твърдия му диск умря веднага след като гаранцията му изтече, след около 1-2 години беше това. Тея машини са капсуловани като иФонетата, не можеш просто да си пъхнеш каквито части имаш вътре, въобще голяма глупост.
На всички нови iMac или MacBook - твърдите дискове са от най-евтините, долнопробни, понякога дори рефърбиши WD-та. Не ти говоря WD Black или нещо от високо качество, а най-големия ширпотреб.
Apple fan boys са nuts.
Аз пък не мога да разбера защо някой ще го бърка, че съм решил да дам 2к за телефон вместо 1к. Не мога да разбера защо всеки тръгва да ми става счетоводител на парите. И да ме изкарва едва ли не че не разбирам ?! Едно голо сравняване на характеристики.Забелязал съм, че всеки, който няма пари за Apple и им намира косури. Вие споделяте ли това мнение?
Забелязал съм, че всеки, който няма пари за Apple и им намира косури. Вие споделяте ли това мнение?
които имат гаранция.
Гаранция на чуждо име въобще не е проблем. Никой не ти иска идентификационните данни, като пращаш артикул в сервиз. Особено по куриер.
Пращал съм и не е никакъв проблем.
Не, аз следващия ми ще е нещо мощно за парите на Епъла. Аз пък не мога да разбера защо като някой си вземе епъл мисли, че е стъпил на най-горния клон на еволюционното дърво? Има много яки реставрирани, които с удължена гаранция ще си е оферта.Забелязал съм, че всеки, който няма пари за Apple и им намира косури. Вие споделяте ли това мнение?
Все едно да се опитваш да разбереш защо Свидетелите на Йехова обикалят по жилищата на хората и се опитват да ги зарибят. В някои случаи не е необходимо да се проявява разбиране. Просто взимаш едно дърво и ги тестваш колко бързо могат да бягат.Аз пък не мога да разбера защо като някой си вземе епъл мисли, че е стъпил на най-горния клон на еволюционното дърво?
Тоя пич съм го забелязал, че доста често е неадекватен по темите, но важното е да му фигурира никът.По принцип не е добре да се говори, без да разбираш от нещо. Но все пак това е форум, че и български така че е разбираемо
Гаранцията на почти никаква техника не е поименна.
Дори вече гаранцията е просто по сериен номер и изобщо не се търси някаква хартийка.
Наложи ми се да ползвам гаранция на лаптоп купен от olx, внесен от чужбина и не беше никакъв проблем, откриха го по сериен номер и ме обслужиха.
Там мога да си отговоря. Пробват, защото вярват, че има слаби съзнание, които ще поддадат. Което може би отговаря и на моя въпрос.Все едно да се опитваш да разбереш защо Свидетелите на Йехова обикалят по жилищата на хората и се опитват да ги зарибят. В някои случаи не е необходимо да се проявява разбиране. Просто взимаш едно дърво и ги тестваш колко бързо могат да бягат.
На всеки лаптоп може да се закачи външно видео, винаги, и да не говорим, че аз десктоп нямам от поне 3 години. На лаптопи само карам, просто защото работя в движение и често по кафетата. Кво, да мъкна десктоп по ресторантите ли.По добре десктоп машина , която след време като имаш повече пари да надградиш с видео карта и тн. Иначе за тия пари само и единствено втора ръка може да си намериш нещо читаво.
Това няма голямо значение. Просто ползваш оптимизиран софтуер, подходящ за дадения процесор. Има все още професионални фотографи, които си карат на Photoshop CS4 / CS5.Всеки следващ процесор е в пъти по-бърз от предните - за тези, които ще обяснят как лаптопа му на 5г си работи все така бързо - нека почетат малко в интернет, има бенчмаркове и т.н.