И сега ако ми покажеш къде "на новите ние даваме съвети, които не целят заяждане," и къде "вместо да си вземете поука заяждате се без да Сте готов"
Ако успееш, виждам, че сме от един и същи град и ще мина да те почерпя едно нещо.
Виж сега - ако разгледаш темите в секцията, ще видиш, че всеки който пуска тема за някаква услуга (без значение каква) и не е написал цена, в първия пост винаги го питат за цени, или го съветват за сложи такива. По-този начин няма да си губим времето взаимно от размяна на ЛС с цени и т.н.
Пък аз какво съм чула - то си е моя работа.
AMOUN преотстъпвам почерпката на теб. :beer:
И това значи, че съм се заяждал? Евала!
Е на теб ти е простено все пак си...
А не е ли заяждане да пишеш за потребител, който е един от най-уважаваните във форума, че е под достойнството ти да се занимаваш с него?И това значи, че съм се заяждал? Евала!
Е на теб ти е простено все пак си...
А не е ли заяждане да пишеш за потребител, който е един от най-уважаваните във форума, че е под достойнството ти да се занимаваш с него?
Тук само мога да се засмея
Браво! Ти си човека!
Подобно нещо не съм писал това са твои някакви изкривявания
Под достойнството ми е да общувам с теб по начина по който искаш плюс това винаги сам бил на мнение, че е по добре да прескачам малките хора от колкото да се спъвам в тях
Не го беше казал точно така, но беше в този смисъл. Аз нищо не изкривявам.Тук само мога да се засмея
Браво! Ти си човека!
Подобно нещо не съм писал това са твои някакви изкривявания
Еххх...
Дали пък не го каза?
По-скоро на BullBlogger и всички останали тук в предприемач, им е под достойнството да се занимават с такива като теб.
Я бягай в някой форум като датата, тийнпроблем и т.н.
Сега пък жените ли обиждаш?Ясно от един и същи пол сте, ако ли не още по зле за теб
По-кух е и от кухите лейки, УАУ.И какво, ако не сме от един и същи пол? Кое още по-зле?
Аз ще ти кажа - ти си супер зле!
Явно да, и аз получих еднаИ какво сега nortrant? Ще раздадеш червени репи на всички писали в темата ли?