Явно да, и аз получих една
Що по-полека с обидите? Той нас не ни ли обиди?
Айде друг път гледай как се изказваш.
Да се обиждам, че съм жена ... ? NC.Я сега и ти ми покажи къде те обидих? Ако се обиждаш от това, че си жена съжалявам но...
Я по добре погледни ти колко пъти ме обиди.
А, той мистър Иванов се появил!
И само колко е културен, мил.
Да се обиждам, че съм жена ... ? NC.
Ти пряко обиди всички от женски пол, посланието ти си беше, че сме тъпи, едва ли не.
Съжалявам, но с това изказване смятам, че заслужи всички обиди от моя страна.
Ако ти е толкова гадно - ходи се оплачи на някой от администраторите да ми даде БАНан
Без да се обиждаш, но вече съм срещнала най-милия мъж в целия свят и имам възможност да го виждам постоянно!Аз съм най-милият мъж в целият свят, който ще имаш възможност да срещнеш само и единствено веднъж в живота си. :lol:
Ха сега де, това не беше ли обида?Никога не съм казвал, че жените са тъпи. Мнението ми е че има чат от тях, които наистина са такива каквито твърдиш, но не помня да съм ти го споделял по рано.
БАНан съм сигурен, че и сама знаеш как да получиш или греша...?
Без да се обиждаш, но вече съм срещнала най-милия мъж в целия свят и имам възможност да го виждам постоянно!
Да се обиждам, че съм жена ... ? NC.
Ти пряко обиди всички от женски пол, посланието ти си беше, че сме тъпи, едва ли не.
Съжалявам, но с това изказване смятам, че заслужи всички обиди от моя страна.
Ако ти е толкова гадно - ходи се оплачи на някой от администраторите да ми даде БАНан
Едит: защо мислиш, че никой няма смелостта да каже на друг в очите, каквото е написал?
Смятам, че мога.
Срещи - винаги може да се уредят, с удоволствие бих дошла, стига да имам време.
Е, сори, мама и тати са ме учили да не говоря с непознати. Още повече пък на гости да ходя. Добро дете съм и слушам.В такъв случай се свържи с мен да се срещнем, за да ми кажеш всичко това в очите тогава ще ми докажеш с действия, че можеш, всичко останало са просто приказки.
Даже може и на гости да ми дойдеш.
В никакъв случай!Моля, някой от модераторите да изтрие темата.
Благодаря!