От: Полезни съвети - Clickbank
Здравейте.
Първо искам да поздравя автора на темата! Информацията, която е предоставил (и, надявам се, ще продължава да прeдoставя), е прекрасна! Жалко само, че от няколко дни не е писал в темата, което, вярвам, всеки новобранец в ClickBank, като мен, чака с огромно нетърпение! Дори взех да се притеснявам за него...последно го "мореше" махмурлук :beer: :lol:
Сега няколко думи за мен (извинявам се за отклонението) - нов съм във форума, но за първи път започнах да се интересувам от печелене на пари от интернет в края на 2010 година (не чак толкова отдавна, но все пак не и чак толкова скоро като датата на регистрацията ми тук :wink
.
Като всяка "рибка", в началото аз също клъвнах по PTC сайтовете, но слава богу се "светнах" рано. По същото време започнах и с CPALead, където положих много усилия и старание, които в крайна сметка се възнаградиха и към март 2011 година заработих първите си и засега единствени парички от там. Като основен източник на трафик използвах YouTube, но за мое съжаление точно по това време там започна голямата чистка на "кърлежи" като мен и в крайна сметка ми секнаха "бизнесчето"
Точно заради това по-горе казах, че парите, които направих от CPALead, бяха първите и последните засега...
Оттогава преустанових опитите за печелене на пари от интернет, но наскоро започнах усилено да чета за ClickBank (знаех го още по времето, когато започнах, но CPALead беше друг "жанр" и не ми се искаше да ги смесвам докато не науча както трябва това, с което съм се захванал първо и от което в крайна сметка видях, че мога да изкарам някой лев; пък и ClickBank не работи с PayPal
).
Сега музата пак ми дойде и бих искал да пробвам и тук...
Вече изчетох доста теми по различни форуми и изгледах доста видео клипове из YouTube, и мисля, че моментът да се регистрирам в ClickBank като Affiliate е дошъл. Затова имам няколко въпроса към по-разбиращите от мен:
1. Трябва ли в секцията от формуляра за регистрация "YOUR CONTACT INFORMATION" да пиша истинския си адрес и защо ("защо" - в смисъл свързан ли е с плащанията)? Същият въпрос важи за населеното, пощенския код и телефона...
2. Какъв nickname е по-добре да избера? Може ли, например, да бъде Petko Ivanov (т.е. да съдържа разстояние между имената) или по-добре, примерно, да е p_ivanov (или подобно)?
3. Какво трябва да е Payee името? Тук вече, предполагам, че говорим за истинското име на човека, който ще получава плащането...
4. Моля за разяснение относно плащанията
Благодаря на всички отзовали се предварително! Засега не се сещам повече въпроси, тъй като и доста бързам :shock:
P.S.: паролата за ClickBank изглежда трябва да бъде дооооста сложничка - като гледам какви изисквания имат...... 8)