БТВ, Нова и повечето политически предавания на кошлуковското БНТ никой себеуважаващ се индивид не трябва и да си помисля да гледа. Но да се информира човек от близ, пиг, брадва, петел, необективно и т.н. класически дезинформационни медии това е под всякаква критика вече.
Нито съм адвокат на тея от ПП, нито съм им гласоподавател, за да им адвокатствам. Когато се "отцепиха" от рублев ми бяха още по-странни, сега мнението ми е че може да са поредните юп-та "ала царя", но каквото е такова - това за мен е единствената (не най-добрата, а единствената) алтернатива на случващото се от 2000 до 2020 - кражби, гнусотия, рейдове на бизнеси и частно имущество, беззакония, арогантност.
Лакмус, който ползвам е дали тези, които не ми харесват се пенят от действията и говоренето на хората, за които гласувам. Ако Х каже нещо и след това в пиг се пуснат 10 статии против казаното, рублев излезне и каже, че това не е така, копейката каже и той "мяу", а успоредно с това дългият сбръчканяк пусне видео значи това нещо е добро за страната и в частност мен. Ако всичките тея седяха и гледаха щеше да има нещо миризливо, както например при "скандалът" на капата. дпс и малкото дпс защо не кажат нещо против капата? Няма как, нали е техен човек на отчет... И те така те.