Политическите проблеми на ЕС и България като член на съюза

БТВ, Нова и повечето политически предавания на кошлуковското БНТ никой себеуважаващ се индивид не трябва и да си помисля да гледа. Но да се информира човек от близ, пиг, брадва, петел, необективно и т.н. класически дезинформационни медии това е под всякаква критика вече.

Нито съм адвокат на тея от ПП, нито съм им гласоподавател, за да им адвокатствам. Когато се "отцепиха" от рублев ми бяха още по-странни, сега мнението ми е че може да са поредните юп-та "ала царя", но каквото е такова - това за мен е единствената (не най-добрата, а единствената) алтернатива на случващото се от 2000 до 2020 - кражби, гнусотия, рейдове на бизнеси и частно имущество, беззакония, арогантност.

Лакмус, който ползвам е дали тези, които не ми харесват се пенят от действията и говоренето на хората, за които гласувам. Ако Х каже нещо и след това в пиг се пуснат 10 статии против казаното, рублев излезне и каже, че това не е така, копейката каже и той "мяу", а успоредно с това дългият сбръчканяк пусне видео значи това нещо е добро за страната и в частност мен. Ако всичките тея седяха и гледаха щеше да има нещо миризливо, както например при "скандалът" на капата. дпс и малкото дпс защо не кажат нещо против капата? Няма как, нали е техен човек на отчет... И те така те.
А, рублев кой е?

Костадинов си направил къща от парите от субсидията
Нещо, което въпросният Костадинов опроверга многократно с документи, ма кой ти слуша истината, когато лъжата те устройва напълно..

Нещо, което въпросният Костадинов опроверга многократно с документи, ма кой ти слуша истината, когато лъжата те устройва напълно..
Не съм запознат, честно! Но няма да се учудя да е бил сготвен ;) Просто си признавам, че много ми е проруски настроен и не го харесвам! А път другите са ми много американско-европейско насочени и тях не харесвам 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 ;)

Просто си признавам, че много ми е проруски настроен и не го харесвам!

И на мене не ми е симпатичен, затва мисля да си преместя така овакантените симпатии в посока ДПС и Доган.

И на мене не ми е симпатичен, затва мисля да си преместя така овакантените симпатии в посока ДПС и Доган.
Знам, че не би направил това ;)
Просто мисля, че си прекалено гнуслив за тях :)

Просто си признавам, че много ми е проруски настроен
Аз пък не виждам такова нещо. Тоест, не ми е достатъчно про-руски. Това, с което на мен лично не ми харесва е неговият нарцисизъм и точно той ще му изяде главата, но за момента няма кой друг да се противопостави на шмекеро-слугинската сган.

Па, да си беше гласувАл за Цвъко лани. А, имаш и новата партия на Радостин Василев - същото ниво на почтеност и независимост.

Знам, че не би направил това ;)
Просто мисля, че си прекалено гнуслив за тях :)

Едните искат да се бием с Русия, другите искат да се дървим на мериканците... айш сиктир.

Ако Доган дойде на власт, всичко ше се нормализира, страстите ше се успокоят, бизнесчето ше върви и животът ше си тече така спокойно ЙЕВАШ, йеваш...

Аз пък не виждам такова нещо. Тоест, не ми е достатъчно про-руски. Това, с което на мен лично не ми харесва е неговият нарцисизъм и точно той ще му изяде главата, но за момента няма кой друг да се противопостави на шмекеро-слугинската сган.
Различни хора сме, нормално е да имаме различни мнения и позиции, нали? ;)

Различни хора сме, нормално е да имаме различни мнения и позиции, нали? ;)

Стига с тия евроглупости за различните мнения, диверситита и т.н.

Има нормално и НЕнормално.

Ти избираш от кои да си :oops:

Едните искат да се бием с Русия, другите искат да се дървим на мериканците... айш сиктир.

Ако Доган дойде на власт, всичко ше се нормализира, страстите ше се успокоят, бизнесчето ше върви и животът ше си тече така спокойно ЙЕВАШ, йеваш...
Да, ще цъфнем и ще вържем плод! А плода ще е изроден един такъв издоганен :)
Ей, живот ще си живеем, и Путин ще ни целува и Ердоган ще ни прави яки с..ки, а Дайдън ще се дупи за още по-голям рахад ;)
Така си ги плямаш :)

Да, ще цъфнем и ще вържем плод! А плода ще е изроден един такъв издоганен :)
Ей, живот ще си живеем, и Путин ще ни целува и Ердоган ще ни прави яки с..ки, а Дайдън ще се дупи за още по-голям рахад ;)
Така си ги плямаш :)

Даже ще моем да си бием жените напълно легитимно.

Стига с тия евроглупости за различните мнения, диверситита и т.н.

Има нормално и НЕнормално.

Ти избираш от кои да си :oops:
Е аз съм си неНормален от малък 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

Даже ще моем да си бием жените напълно легитимно.
... е прекаляваш, сега ще те погне Хандибанди ;)

... е прекаляваш, сега ще те погне Хандибанди ;)

С какво ше ме погни - тя даже точилка не знае как се ползва..

ПП: още един проблем по който Ердоган може да помогне с ноухау.

turkish-woman-preparing-gozeme-turkish-pancakes-istanbul-turkey-january-traditional-dress-making-rolling-dough-very-thin-69850335.jpg

С какво ше ме погни - тя даже точилка не знае как се ползва..

ПП: още един проблем по който Ердоган може да помогне с ноухау.
Абе, като гледам май може да я ползва, макар и не по предназначение 🤣 🤣 🤣

Пламен Тончев потвърди за течове на секретна информация от агенцията

Съветник на премиера в едно от предходните правителства е съгласувал официалната позиция на българското външно министерство по преговорния процес с представител на Северна Македония - държавен служител. Това обяви в парламента по време на днешното изслушване шефът на ДАНС Пламен Тончев след въпрос от народен представител.

"В рамките на работата на ДАНС по линия на контраразузнаването е установен случай в който съветник на тогавашния министър-председател е съгласувал позиии на Министерство на външните работи с гражданин на Република Северна Македония", потвърди Тончев.

Той разказа и за два случая на теч на класифицирана информация към медии.

"В периода, в който аз съм председател на агенцията, имаме установени два случая, в които документи на ДАНС са ставали достояние на външни източници. Единият случай - наш бивш колега срещу когото има образувано досъдебно производство за шпионаж. Вторият се разследва от СГП - извадка от наш секретен документ беше публикувана в интернет сайт. Достъп до него са имали двама човека извън състава на агенцията", информира шефът на ДАНС.

Тончев коментира също записа от съвета на "Продължаваме промяната", разпространен от Радостин Василев.

„Интересно е на какво се базират твърденията за увреждащите имиджа на институциите и служители твърдения за руско проникване в българските специални служби. Не искам да се връщам на записа, който изтече през предходната седмица, но там ясно се вижда, че това е наратив, удобен за някого и се извършва на гърба на българските специални служби“, каза той.

Председателят на ДАНС обяви, че агенцията има способност сама да открива „такива клетки“ в своите редици. „Публично известен е случая, в който сами разкрихме наши служители, работили в услуга на руското разузнаване. Те в момента са с повдигнати обвинения и има обявени служители от руското посолство за персона нон грата“, припомни той.

Абе, като гледам май може да я ползва, макар и не по предназначение 🤣 🤣 🤣

Истанбул е единственото място на света където нема нужда да се подписва Истанбулската конвенция, щото те там са я измислили.

sirince-turkey-may-24-woman-260nw-190999814.jpg

Пламен Тончев потвърди за течове на секретна информация от агенцията

Съветник на премиера в едно от предходните правителства е съгласувал официалната позиция на българското външно министерство по преговорния процес с представител на Северна Македония - държавен служител. Това обяви в парламента по време на днешното изслушване шефът на ДАНС Пламен Тончев след въпрос от народен представител.

"В рамките на работата на ДАНС по линия на контраразузнаването е установен случай в който съветник на тогавашния министър-председател е съгласувал позиии на Министерство на външните работи с гражданин на Република Северна Македония", потвърди Тончев.

Той разказа и за два случая на теч на класифицирана информация към медии.

"В периода, в който аз съм председател на агенцията, имаме установени два случая, в които документи на ДАНС са ставали достояние на външни източници. Единият случай - наш бивш колега срещу когото има образувано досъдебно производство за шпионаж. Вторият се разследва от СГП - извадка от наш секретен документ беше публикувана в интернет сайт. Достъп до него са имали двама човека извън състава на агенцията", информира шефът на ДАНС.

Тончев коментира също записа от съвета на "Продължаваме промяната", разпространен от Радостин Василев.

„Интересно е на какво се базират твърденията за увреждащите имиджа на институциите и служители твърдения за руско проникване в българските специални служби. Не искам да се връщам на записа, който изтече през предходната седмица, но там ясно се вижда, че това е наратив, удобен за някого и се извършва на гърба на българските специални служби“, каза той.

Председателят на ДАНС обяви, че агенцията има способност сама да открива „такива клетки“ в своите редици. „Публично известен е случая, в който сами разкрихме наши служители, работили в услуга на руското разузнаване. Те в момента са с повдигнати обвинения и има обявени служители от руското посолство за персона нон грата“, припомни той.
Има ли смисъл да се коментира!
Той президента си го каза вчера: Как да свика съвета за национална сигурност, като няма доверие на хората които ще седнат срещу него?
Отделно явно това не е само по партийна линия, и службите са ни пробити!

Горе