Политическите проблеми на ЕС и България като член на съюза

Хаха, ся и документите на БКП ли са скалъпени? Значи, документи, доклади, признания на ръководните фактори, всичко е лъжа и измама но нещо недоказуемо, като "тогава живота на хората беше по-добър" е далновидно, а земята е плоска.
Мога да ти направя стотици подобни документи на баща ми на пишещата мащина от 80те и размножни на циклостил. Ясна ми е логиката ти. Числата са ОК на улицата мизерия, бездомници, сринати къщи, кредити се леят като Ниагара, хората с по 3 ипотеки, но понеже българска фирма изнася стени за катерене значи живеем в прогрес .....

Създаването на БВП на хартия от виртуални услуги е като създаването на една илюзия. Няколко хиляди заети в IT сектора, админстрация ( не държавна ) фитнес инструктори, салони за красота, магазини за еко продукти... и т.н. не са развитие а застой. Тези пък които го играят уж производители отново само на хартия при най-малкия проблем - Държавата е длъжна да ни спасява.... Защо бе господа бизнесмени? Нали пазарна икономика, нали целия европейски пазар - Нас чака....

Имаш въпроси към конкретните цитати, които услужливо си пропуснал.
За Младенов ли? Ми ти сам си си отговори, щото като е ял кифтетата си е мълчал.

От 64 до 85 има едни 20 години разлика, в които потреблението е възможно да се е увеличило или то пък нямаше никво разватие тия 45 години. Пинк гласес.
Голямо развитие пада, като ти казват колко вата крушки да ползваш и кога да си пускаш бързовара.

В крайна сметка недостиг на енергия и ограничения имало ли е? Доклади на БНБ и БКП за упадъка на селското стопанство има ли?

имаше недостиг на енергия, някъде 84-85 по спомен имаше режим на тока 2 часа има, 2 часа няма

имаше недостиг на енергия, някъде 84-85 по спомен имаше режим на тока 2 часа има, 2 часа няма
доста от присъстващите тук са родени благодарение на режима на тока който беше въведен 84 година. Ако имаше ток родителите му щяха да пият в кръчмата , а така са си били у дома и са правили секс от скука на тъмно. Така, че благодарете се , че имаше режим на тока по това време за съществувате днес!

За Младенов ли? Ми ти сам си си отговори, щото като е ял кифтетата си е мълчал.
Тия кифтета, явно са били въображаеми, щото е нямало грам стопанство и ток, къде да си ги пекнеш.

В крайна сметка недостиг на енергия и ограничения имало ли е? Доклади на БНБ и БКП за упадъка на селското стопанство има ли?
Имало е, а решения имало ли е?

Режима на тока за определен период не променя факта, че сега имаш ток, питейна вода благодарение на соца.
Ма как бе, преди 45-та ток и вода не е имало, а там къде е немало Соц още стоят на тъмно и се къпят само лятото.

Тия кифтета, явно са били въображаеми, щото е нямало грам стопанство и ток, къде да си ги пекнеш.
За директорете е имало и кифтета и луканки, даже и некои вносни капиталистически масрафи. Тва ли беха въпросите по документите?

Имало е, а решения имало ли е?
Кат гледам до 85г. не е имало, тамън дойде решението и падна целия режим... иначе производство, благоденствие, развитие... да са чуди човек, що припадна тоз рай.

Последно редактирано:
Ма как бе, преди 45-та ток и вода не е имало, а там къде е немало Соц още стоят на тъмно и се къпят само лятото.

За поне 80% от народа не е имало ни ток, ни водопровод допреди 45-та.

Не знам колко пъти трябва да ти се обясни.

да се къпем лятоска на реката
Не остана, още 2-3 седмици да се оправи времето и отивам да направя сефтето тази година, че то се не издържа :p:cool:
Още съм пред дилема, в палатка или във бус да се спи ... :rolleyes:

:p:cool:
Още съм пред дилема, в палатка или във бус да се спи ... :rolleyes:

Как вървят консервите Ропотамо и копърка в доматен сос, провери ли?

Как вървят консервите Ропотамо и копърка в доматен сос, провери ли?
Имам още от първия локдаун ;)

Така, една диня и едно пъпешче да цопнеш у реката до мастиката и бирата да се охлаждат .... безценно :love:

Имам още от първия локдаун ;)

Така, една диня и едно пъпешче да цопнеш у реката до мастиката и бирата да се охлаждат .... безценно :love:
То, в зависимост от гео локацията може да нема нужда да ходиш до реката - тя ще дойде при тебе. o_O

• Haha
Реакции: Vbb
Верно, волски кифтета.
За директорете е имало и кифтета и луканки, даже и некои вносни капиталистически масрафи. Тва ли беха
Тва Ицето ли го твърди или е изцяло твоя фантазия?
въпросите по документите?
Не, други.
Кат гледам до 85г. не е имало, тамън дойде решението и падна целия режим... иначе производство, благоденствие, развитие... да са чуди човек, що припадна тоз рай.
Т.е. някъде през 64та няма никво развитие и до 85та са седяли на тъмно? Добре, че паднал режимът, че да светне цветната дъга в фентъзи урлд.

Са ще го спират ли последно или нема да го спират, че се обърках? Различни пропаганди пускате от трол центъра.

Са ще го спират ли последно или нема да го спират, че се обърках? Различни пропаганди пускате от трол центъра.
разписа ли се за тази вечер? Айде лягай да спиш!

Горе