Е нагледно го показа да, като спести и ти некои неща.
Кое съм спестил? Пропуснал ли е точките или не?
Ми не знам, тука се надпреварвахте да обяснявате, колко са зле немците, че щели да пестят, да се къпят със студена вода, как Путин ги съсипал и кви ли не други ебавки ама става ли дума за любимия соц, връткате гъзеца.
Имаше такива постове, аз лично съм говорил за това, което се случва реално около мен, повишаване на цени, фалити на малки бизнеси и като цяло стегнация. Имаше ограничаване до конкретни температури в публични сгради и гасене на реклами и светлини по витрините на магазините. По една или друга причина се стигна до рецесия.
Иначе типично по Ицовски, тва пак го пропускаш и си мелиш смешките, белким си по-интересен: "въведените лимити на потребление са нанесли значителни щети на народното стопанство."
Ти подхвана темата за този документ, т.е. аз нямам грам претенции да е имало проблеми, то ако нямаше такива, нямаше да го има и документа, ма на тебе тва ти е трудното да схванеш. А преди 20 години, нямаше да ги има и Тецовете.. и те така, до воловете и факлите.
Т.е. осевен, че се говори за проблемите, се говори и за решения, които Ицето, а след него и неговите последовател тактично пропускат.
А също така, в този документ се говори и за саботажи, от които може да си напрвят изводи дали не са зародиш на новото начало, за което Пецата така искерено цунка дупенца, че да се случат. Те тва вече може да го наречем моя фантазия - нема проблем.
Ми не, публични са ама явно информирането ти куца.
Под тайни, имам предвид с гриф "секретно".
Отново, типично по Ицовски това го пропускаш и продължаваш да си мелиш твоите си фантазии за Младенов.
Кое не е истина за Пецата? Иначе за БНБ, Никито, не си е напрайл труда да остави поне малка препратка, ма се таа. Прегледах некви години, проблеми е имало, ма както казах, аз никога не съм го отричал. По ми бяха интересни отчетите преди 40-те. Ем, мъка е било.