Добър ден на всички.Както забелязвате съм нов във вашия форум и съм абсолютен новак в ''коденето'' .Имам голямо желание да науча тези езици и да мога да си сглобявам сам що горе-долу прилични сайтове.Разтърсих се из интернет за уроци по HTML,защото знам,че това е основата и намерих читави такива,в които е обяснено последователно и кадърно кое за какво е.Общо взето успях за няколко дена да го науча и да скалъпя няколко странички за практика.Но от това разбрах,че само с HTML нищо няма да стане.Трябва си CSS и другите програмни езици за да мога да си изработя някакъв свестен сайт.Разтърсих се из интернет за CSS уроци(доколкото разбрах CSS3 е актуалната версия),но никъде не видях качествени такива-или бяха непълни или непоследователни.И всичко,което досега успях да разбера за CSS е че от един CSS файл мога да стилизирам всичките си htm lфайлове,но подробни обяснения как точно се стилизират тези файлове чрез .....css файла никъде не намерих
.
Затова се обръщам към вас,ако можете да ми помогнете с препоръки или линкове за някакви книги или курсове по CSS,може и платени да са,само да са качествено написани на разбираем език
.
Натъкнах се на някаква книга за CSS2 от 90' на английски,но най вероятно е неактуална вече,затова и не сметнах за удачно да я чета.
Благодаря предварително,ако някой бутне едно рамо

Затова се обръщам към вас,ако можете да ми помогнете с препоръки или линкове за някакви книги или курсове по CSS,може и платени да са,само да са качествено написани на разбираем език

Натъкнах се на някаква книга за CSS2 от 90' на английски,но най вероятно е неактуална вече,затова и не сметнах за удачно да я чета.
Благодаря предварително,ако някой бутне едно рамо