Ъ, това най-големия/та спамър/ица да го каже......
Някакви си цифри под аватара ... това нищо не значи. Или и на теб ти се секна нещо вдъхновението да спамиш вече?
Ъ, това най-големия/та спамър/ица да го каже...
Айде, нортрана и бърнхикса изгърмяха.
Мнение, достойно за владенията на БгМама! Аз се върнах при зарзавата, демек се изнесох от София. Още не мога да повярвам какъв е кеф.Пак си прегледай статистиката и на кой след "бръснача" са му останали повече мнения, ако въобще си следил истинските спамери ... киселак!
Много добро решение! Направо вдъхновяващо.
Повече от возенето на BMW ! и внимание! Кабрио на известна рок-звезда, вдъхновена да напише известно парче! Някоя друга да се похвали с подобни качества? 8)
Завиждайте! Ама телефона му няма да ви го дам. Вие си копайте в ... зарзавата и сланините :twisted:
Аз пък си мислех, че на никой не му пука колко постове пуска и какъв му е рейтинга. Тоя рейтинг яде ли се, пие ли се, т.е. има ли някаква реална полза от него?
:lol:
Ще ги познаете по мечтите!
:clap:
Еваларка и от мен за решението! :twisted:
Още трябва, ама сами ще се сетите. Търпение му е майката... и здраве, за да се радваме на промените 8)
Пак си прегледай статистиката и на кой след "бръснача" са му останали повече мнения, ако въобще си следил истинските спамери ... киселак!
Ти от над хиляда мнения падна на 500. Панда ъпдейт яко
P.S. Само на теб ти знам колко имаше преди затова мога да сравня
Аз пък съм загубил около 100 мнения, пфф
А, някои ни е срам да се включваме неадекватно у сериозните теми. Имаме все пак някакви задръжки
То да ти кажа честно и в офтопика може да се дава репутация, защото има доста добри идеи. А за бизнес ако може, имаме си и секция или мотивационни, пак отиват към бизнеса.А, някои ни е срам да се включваме неадекватно у сериозните теми. Имаме все пак някакви задръжки
Протестирам! Унищожихте ми мечтата. Още няколко седмици ми трябваха, за да стана хъсла
Айде, нортрана и бърнхикса изгърмяха.