uni-web
Well-Known Member
От: Постовете от офтопик и политика не се броят вече
Каратист ок щом казваш. Иначе всички знаем кой е каратиста.
Не е проблема в писането ми, а в разбирането ми. Хората като теб просто са светлинни години на зад и колкото и да се напъват нито ще стигнат нивото нито ще ме разберат някога.
Сега може да почнете спокойно с дружката ти да си зачукате една темичка и да си плюете по нас колкото си искате, а аз ще продължавам да помоагам с каквото мога и на който мога...............................................
Каратист ок щом казваш. Иначе всички знаем кой е каратиста.
Не е проблема в писането ми, а в разбирането ми. Хората като теб просто са светлинни години на зад и колкото и да се напъват нито ще стигнат нивото нито ще ме разберат някога.
Сега може да почнете спокойно с дружката ти да си зачукате една темичка и да си плюете по нас колкото си искате, а аз ще продължавам да помоагам с каквото мога и на който мога...............................................
Фурумният каратист един въпрос. След като не искаш да общуващ с мен , защо все за мен пишеш ? Админите като видят поредния ти красив изказ ще останат във възторг. Поне този път няма псувни, вдигаш нивото, но за жалост с доста бавни темпове. Научи се да пишеш нормално и тогава го прави.