Правя евитини сайтове

От: Правя евитини сайтове

Тука хвърчат едни цениии...направо ме заинтригувахте. Викам да ползвам наготово темата да изискам оферта за направа и оптимизация на сайт на англ+френски за Хамериката

От: От: Правя евитини сайтове

Ха, ха.... Много смешно:eek: Особено смешно ми беше като продадох wordpress за 700 лв, а още по смешно ми беше като продавах по 2-3 такива блога на месец за по 300 - 400. Ако можеш да си търсиш хора на правилните места можеш да продаваш и по-скъпо.

Тъй като вече не се занимавам с това ще ти кажа и как аз правих нещата:

Преди врене държах една от вървежните директории, в която се добавяха по около 20-30 сайта дневно. Като забележа, че някой фирма с нескопонан сайт в хит бг прави опити да стъпи в интернет веднага се свързвам с тях и им обещавам изчистен сайт + лого + първи позиции в гогле за името на фирмата, само срещу 400 лв, примерно. На 5 контакта, един вързваше. С това искам да ти кажа, че не е толкова важно какво предлагаш, а можеш ли да намериш накой да го купи.

не виждам защо това че сайтовете са на блогър, което аз не крия, трябва да омаловажава услугата....напротив, блогър се класира по-добре от гугъл по разбираеми причини....така, че аз не мисля , че когато предлагам тази услуга на тази цена излъгвам някого....не виждам и разликата в отрицателен смисъл между блогър и друг кодиран сайт, неползващ опен сорс система....мога да се сетя само за предимства....бърза изработка, евтина цена, добро класиране....воя на голяма част от уебмастърите тук може само да ме забавлява....

Последно редактирано:

Разбрахме, изпя си песента, аре ся се махай, че няма да ти оборвам простите мнения.

Тука хвърчат едни цениии...направо ме заинтригувахте. Викам да ползвам наготово темата да изискам оферта за направа и оптимизация на сайт на англ+френски за Хамериката

владея и двата езика, така че ако имаш нужда се обаждай ;)

РЯДКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МЕ ИЗВАДИ ОТ РАВНОВЕСИЕ, НО ЕТО ЧЕ СЕ СЛУЧИ. ПУСКАМ СИ ЛС-ТАТА С ТОЯ МАЛОУМНИК, ДА СЕ ВИДИ КАКВА Е ДЪРВЕНА ГЛАВА

Първоначално изпратено отPlamen77
Пич не разбрах кои бяха ключовите думи с името на фирмата, които съм класирал, дай ми пример. Ако това е твоя практика е друг въпрос, иначе всеки може да клевети публично без да имат основание думине му. Ама ви разбирам, честно, всеки си пази хляба.

тео
Здравей Пламене,
първо да уточним - не се занимавам въобще в твоята сфера. Просто ти показах слаби места в работата ти, които първия ти конкурент ще използва като аргумент срещу тебе. Във този форум това е първото, което със сигурност ще получиш - критика и съвети. Според мен - това му е силата и полезността, а и на това може би се дължи огромната му популярност.
Ако имаш желание да обсъдим в детайли какво намирам за слабости и грешки - намери ме в скайп (cento.bg). Но дори и да решиш друго, препрочети темата и виж какво ти се брои за слабост и грешки и го коригирай. Така и клиентите ти ще спечелят.
А относно името на фирмата - това е много често срещана заблуда, че сайтът е добре оптимизиран, само защото фирмата излиза на първите места по търсене на името й. Както и по никому незнайни, слабо конкурентни, ключови думи. Оптимизирането на микро нишови сайтове е лесно, но също си има тънкости и е от нещата на които трябва да обърнеш внимание (според мен).
Поздрави
Тео

Plamen77
какви слаби места ми показа, метатагове това са отживелици братле, ти разчиташ на СЕО отпреди 20 години....това е въпрос на разбиране и гледна точка, освен това аз никъде не съм претендирал , че поемам ангажименти за класиране в търсачки по ключова дума, че да акцентираш толкова на това, напротив има забележка в сайта ми, че АЗ НЕ ПОЕМАМ ТАЗИ ОТГОВОРНОСТ...

изписа толкова празни думи , а не ми каза къде съм посочил факта че съм класирал сайтовете по ключовата дума името на фирмата им, това, което повтаряше пред всички във форума, знаеш ли какво ти си лъжец и клеветник !

и сигурно защото е доста непрофесионално направен, сайта http://www.mebelimontaj.com/ беше избран за сайт на деня в дир бг и в продължение на 3 дни генерира над 2000 уникални посещения на собственика си още втората седмица след завършването му. Доста непрофесионално, нали !

тео
Ставаш смешен вече
BG http://www.mebelimontaj.com/ 45 посещения / 2011-09-19

Plamen77
виж от 22 до 26 септември и се учи от по-добрите, не смятам да ти отделям повече време, времето ми е пари, нямам намерение да го пръскам по хейтъри и тролове

тео
АБЕ ДЕБЕЛА ГЛАВО - ПИСНА МИ ДА МЕ ПРАВИШ НА ИДИОТ - ТОВА СА МУ ВСИЧКИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ ДИР.БГ ОТ 19 СЕПТЕМВРИ, КОГАТО СИ ГО ДОБАВИЛ БЕ, НЕЩАСТНИК! ВЪРВИ СИ ПРАВИ САЙТОВЕТЕ И МЕ ОСТАВИ НА МИРА
КРЕТЕН

НЕ РАЗБИРАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА, КОИТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАКАРАШ ДА ПОГЛЕДНАТ И НА 2 САНТИМЕТРА ПРЕД НОСА СИ, А КОГАТО ИМ ПРЕДЛОЖИШ ПОМОЩ ДА ТЕ ОБИЖДАТ И ХУЛЯТ

сори моя грешка, имам доста сайтове на главата, става дума за портала gbg.bg 22 до 26 септември,ама постни резултатите пак публично, ще ми направиш кефа, не се нерви не е полезно за здравето, ти пръв се заяде с мен :wink: не смятам да ти падам на нивото, имаш много още какво да учиш , главно в отношението към другите, успех в хейтването, макар че и то не ти се отдава добре

П.С.
все още имаш възможност публично да изчистиш името си като ми отговориш във връзка с това :

изписа толкова празни думи , а не ми каза къде съм посочил факта че съм класирал сайтовете по ключовата дума името на фирмата им, това, което повтаряше пред всички във форума, знаеш ли какво ти си лъжец и клеветник !

Последно редактирано:
Абе нямаше да се намесвам в тая тема, че нещо ме смързява, а и време нямам да ръся сарказъм в последно време, ама ...
За gbg трафика - скоро се обсъжда в тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=27009
Пламене, не се радвай много. Еднократен бонус с цел да покажат на собственика на сайта, че трябва да рекламира при тях.
Защо го казвам - 2 фирмени сайта пуснати в рамките на 2 седмици получават този бонус. 2 лични сайта - йок бонус братче.

Та хвани си опичай акъла и чети какво ти пишат, защото наистина имаше доста добри мнения по-горе.
Що се отнася за цената - според мен е напълно нормална. На който не му харесва да ходи в DP и да си намери някой индиец.

От: Re: Правя евитини сайтове

Абе нямаше да се намесвам в тая тема, че нещо ме смързява, а и време нямам да ръся сарказъм в последно време, ама ...
За gbg трафика - скоро се обсъжда в тази тема http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=27009
Пламене, не се радвай много. Еднократен бонус с цел да покажат на собственика на сайта, че трябва да рекламира при тях.
Защо го казвам - 2 фирмени сайта пуснати в рамките на 2 седмици получават този бонус. 2 лични сайта - йок бонус братче.

Та хвани си опичай акъла и чети какво ти пишат, защото наистина имаше доста добри мнения по-горе.
Що се отнася за цената - според мен е напълно нормална. На който не му харесва да ходи в DP и да си намери някой индиец.

2000 уникални за три дни си е трафик откъдето и да го погледнеш, той не е генериран изкуствено, сайта е бил на първа страница на портал и хората са кликали не върху измислени линкове а върху това което ги е интересувало, а именно Монтаж на мебели,и са отивали на сайт за монтаж на мебели, не всички фирмени сайтове получават този бонус. Благодаря ти за коректното мнение, но не виждам нещо полезно за мен от заяжданията по-горе.

Последно редактирано:
181148-triple_facepalm_super.jpg

Защото 1 не стига, две са малко, а повече не открих.

сори моя грешка, имам доста сайтове на главата, става дума за портала gbg.bg 22 до 26 септември,ама постни резултатите пак публично, ще ми направиш кефа, не се нерви не е полезно за здравето, ти пръв се заяде с мен :wink: не смятам да ти падам на нивото, имаш много още какво да учиш , главно в отношението към другите, успех в хейтването, макар че и то не ти се отдава добре

П.С.
все още имаш възможност публично да изчистиш името си като ми отговориш във връзка с това :

От самото начало понамирисваше - затуй и не устоях на импулса да поразручкам купчинката, та да видим какво ще се покаже изпод листата :mrgreen: ...
... Ама сега съвсем се разсмърдя да ти кажа!

Постната горе кореспонденция затвърждава общото (вече) мнение и няма смисъл да повтарям.
Все пак малко конкретизация да има - примерно това тука:

<meta content='DESCRIPTION HERE' name='description'/>
... Означава че не знаеш базови неща за онпейдж оптимизацията.

ПС: Едва ли някой тук щеше да ти се нахвърли така, ако беше проявил малко смиреност и честност със себе си, та да приемеш акълите и безплатните хинтове. Ама просто си плачеш за тоя фийдбек.

От самото начало понамирисваше - затуй и не устоях на импулса да поразручкам купчинката, та да видим какво ще се покаже изпод листата :mrgreen: ...
... Ама сега съвсем се разсмърдя да ти кажа!

Постната горе кореспонденция затвърждава общото (вече) мнение и няма смисъл да повтарям.
Все пак малко конкретизация да има - примерно това тука:

... Означава че не знаеш базови неща за онпейдж оптимизацията.

ПС: Едва ли някой тук щеше да ти се нахвърли така, ако беше проявил малко смиреност и честност със себе си, та да приемеш акълите и безплатните хинтове. Ама просто си плачеш за тоя фийдбек.

приятел, някъде да пише по горе в дискусията, че аз поемам СЕО ангажименти за конкретно класиране ?, напротив в сайта ми ясно има забележка, че не поемам такива . Някъде да съм казвал, че аз съм отличник в СЕО - то и всички са под мен, покажи ми го това преди да пишеш, освен това не смятам да навлизам в детайли за он пейдж оптимизацията, която правя, всеки си има право на мнение, аз си имам своето и не го натрапвам на никой, нали така. Единственото, което твърдя е подкрепено с факти на страницата на сайта ми, а именно еди кой си сайт по коя дума на кое място е класиран, ако искате да коментирате СЕО то ми се хванете за крайния резултат а не за дескрипшъни, които гугъл знае откъде да си вземе. Коментирайте нещо , което съм твърдял а не е вярно, къде лъжа клиента, това коментирайте, а не избивайте комплекси. Не съм видял едно разумно мнение, само дребнавости и комплекси тук.

Последно редактирано:

Единственото, което твърдя е подкрепено с факти на страницата на сайта ми, а именно еди кой си сайт по коя дума на кое място е класиран, ако искате да коментирате СЕО то ми се хванете за крайния резултат а не за дескрипшъни, които гугъл знае откъде да си вземе.

Цитат от сайта ти:
Удостоверение за търпимост - Горал Интернешънъл ООД

http://www.udostoverenietarpimost.com - първа ! позиция в гугъл по ключова дума удостоверение за търпимост.

Резултат от гуглю:

opa.png
Аз не го виждам на първа позиция.

И още нещо, забавно ми е да чета епичните битки, обаче, когато не разбираш от нещо, НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ КАТО ДЕБИЛ, А ПРИЕМИ СЪВЕТИ ОТ ПО-ОПИТНИТЕ В ОБЛАСТТА. Хората тук не те хранят с лоши чувства, поне в началото беше така, а искаха да ти дадат съвети, които да ти помогнат в бизнеса.

Цитат от сайта ти:

Резултат от гуглю:

Виж файлът 2318
Аз не го виждам на първа позиция.

И още нещо, забавно ми е да чета епичните битки, обаче, когато не разбираш от нещо, НЕ СЕ ОПРАВДАВАЙ КАТО ДЕБИЛ, А ПРИЕМИ СЪВЕТИ ОТ ПО-ОПИТНИТЕ В ОБЛАСТТА. Хората тук не те хранят с лоши чувства, поне в началото беше така, а искаха да ти дадат съвети, които да ти помогнат в бизнеса.

ако се оправдавах като дебил досега да ме бяха баннали за нецензурен език и заключили темата, но аз не го правя....не искам никой да ми помага в бизнеса и никога не съм искал :) сайта в момента е на второ място, но през ден е на първо, сменят се с другия, когато създавах сайта си беше на първо....това ли намери като единствен довод срещу мен :) момчета благодаря за интереса към мен и бизнеса ми, подхванахте ме все едно искам 5 бона за сайт и предлагам невиждани екстри на потребителите....но досега не съм видял нещо заради което да се притесня, само клевети и обиди...

redrum и то e в bg само:)

Ама няма смисъл да му се нахвърляте в тази тема.

И да си показвате нивото ...
Дайте на този образ по едно "удостоверение за търпимост" и толкоз.

Последно редактирано:

redrum и то e в bg само:)

Ама няма смисъл да му се нахвърляте в тази тема.

само на второ място само в бг, явно тук всички класират на първо място в гугъл ком, браво майстори ;)

Аз не съм по оптимизацията, обаче само един поглед метнах, направих една проверка и видях, че нещата не са така както си ги написал. Пишеш първа, ама не е първа. Да не говорим, че не правиш разлика между ключова дума и ключова фраза и някакви такива неща, които окото ми закачи, докато за 30 секунди ти прецъках сайта. За коментарите, колегите по-горе са се изкарали, кое как е. Не е нужно да си вулгарен, за да си тъп и упорит, на какъвто се правиш. Спасявай се.

Аз не съм по оптимизацията, обаче само един поглед метнах, направих една проверка и видях, че нещата не са така както си ги написал. Пишеш първа, ама не е първа. Да не говорим, че не правиш разлика между ключова дума и ключова фраза и някакви такива неща, които окото ми закачи, докато за 30 секунди ти прецъках сайта. За коментарите, колегите по-горе са се изкарали, кое как е. Не е нужно да си вулгарен, за да си тъп и упорит, на какъвто се правиш. Спасявай се.

току що тествах, при мен е първа, но дори и втора да е в даден момент за мен това не означава че съм излъгал...от фирмата са доволни, правят пари, това е важното...ключова дума, фраза вече се чудете за какво да се захванете....всичко което правя е да защитавам услугата, която предлагам, тази тема аз съм я създал и е нормално да отговарям на нападки, няма от какво да се спасявам, да наистина съм упорит, не виждам нищо лошо в това....

П.С.

пробвай удостоверение с малка буква, при мен така излиза на първа, с голяма излиза на втора

Последно редактирано:

2-ро място и с малка и с голяма. Ти да беше прочел, че гугъл класира сайтовете и по твоето собствено търсене. Ти като го проверяваш всеки ден, много ясно че ще е на първо при тебе.
Слагаш "куци" темплейти, с 84 html грешки (по списък) на твоето собствено портфолио. Какво говори това за работата ти?

2-ро място и с малка и с голяма. Ти да беше прочел, че гугъл класира сайтовете и по твоето собствено търсене. Ти като го проверяваш всеки ден, много ясно че ще е на първо при тебе.
Слагаш "куци" темплейти, с 84 html грешки (по списък) на твоето собствено портфолио. Какво говори това за работата ти?

а, ето го и поредния "доброжелател"
излязъл съм от акаунта си преди проверката, при мен е на първо, но пак казвам и второ да е за мен и фирмата не е проблем.. доживях да ми се прави проблем че съм класирал сайт на второ място в гугъл :) при условие, че не съм обещавал на фирмата такова класиране...сега започнахте да броите и HTML грешките....това наистина говори, че няма за какво да се заядете вече...очаквам да започнат да се търсят скоро и правописни грешки, да се коментира дизайна и всякакви подобни дивотии, дерзайте, още можете, сигурен съм....

Горе