От: Правя евитини сайтове
РЯДКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МЕ ИЗВАДИ ОТ РАВНОВЕСИЕ, НО ЕТО ЧЕ СЕ СЛУЧИ. ПУСКАМ СИ ЛС-ТАТА С ТОЯ МАЛОУМНИК, ДА СЕ ВИДИ КАКВА Е ДЪРВЕНА ГЛАВА
Първоначално изпратено отPlamen77
Пич не разбрах кои бяха ключовите думи с името на фирмата, които съм класирал, дай ми пример. Ако това е твоя практика е друг въпрос, иначе всеки може да клевети публично без да имат основание думине му. Ама ви разбирам, честно, всеки си пази хляба.
тео
Здравей Пламене,
първо да уточним - не се занимавам въобще в твоята сфера. Просто ти показах слаби места в работата ти, които първия ти конкурент ще използва като аргумент срещу тебе. Във този форум това е първото, което със сигурност ще получиш - критика и съвети. Според мен - това му е силата и полезността, а и на това може би се дължи огромната му популярност.
Ако имаш желание да обсъдим в детайли какво намирам за слабости и грешки - намери ме в скайп (cento.bg). Но дори и да решиш друго, препрочети темата и виж какво ти се брои за слабост и грешки и го коригирай. Така и клиентите ти ще спечелят.
А относно името на фирмата - това е много често срещана заблуда, че сайтът е добре оптимизиран, само защото фирмата излиза на първите места по търсене на името й. Както и по никому незнайни, слабо конкурентни, ключови думи. Оптимизирането на микро нишови сайтове е лесно, но също си има тънкости и е от нещата на които трябва да обърнеш внимание (според мен).
Поздрави
Тео
Plamen77
какви слаби места ми показа, метатагове това са отживелици братле, ти разчиташ на СЕО отпреди 20 години....това е въпрос на разбиране и гледна точка, освен това аз никъде не съм претендирал , че поемам ангажименти за класиране в търсачки по ключова дума, че да акцентираш толкова на това, напротив има забележка в сайта ми, че АЗ НЕ ПОЕМАМ ТАЗИ ОТГОВОРНОСТ...
изписа толкова празни думи , а не ми каза къде съм посочил факта че съм класирал сайтовете по ключовата дума името на фирмата им, това, което повтаряше пред всички във форума, знаеш ли какво ти си лъжец и клеветник !
и сигурно защото е доста непрофесионално направен, сайта
http://www.mebelimontaj.com/ беше избран за сайт на деня в дир бг и в продължение на 3 дни генерира над 2000 уникални посещения на собственика си още втората седмица след завършването му. Доста непрофесионално, нали !
тео
Ставаш смешен вече
BG
http://www.mebelimontaj.com/ 45 посещения / 2011-09-19
Plamen77
виж от 22 до 26 септември и се учи от по-добрите, не смятам да ти отделям повече време, времето ми е пари, нямам намерение да го пръскам по хейтъри и тролове
тео
АБЕ ДЕБЕЛА ГЛАВО - ПИСНА МИ ДА МЕ ПРАВИШ НА ИДИОТ - ТОВА СА МУ ВСИЧКИТЕ ПОСЕЩЕНИЯ ОТ ДИР.БГ ОТ 19 СЕПТЕМВРИ, КОГАТО СИ ГО ДОБАВИЛ БЕ, НЕЩАСТНИК! ВЪРВИ СИ ПРАВИ САЙТОВЕТЕ И МЕ ОСТАВИ НА МИРА
КРЕТЕН
НЕ РАЗБИРАМ КАК МОЖЕ ДА ИМА ХОРА, КОИТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ МОЖЕШ ДА ГИ НАКАРАШ ДА ПОГЛЕДНАТ И НА 2 САНТИМЕТРА ПРЕД НОСА СИ, А КОГАТО ИМ ПРЕДЛОЖИШ ПОМОЩ ДА ТЕ ОБИЖДАТ И ХУЛЯТ