Ок дай снимки да ти видим диференциала и да пращам баничарката с тавите кое му е сложното кро?
Или си вегетарианче и наблягаш на микицитиииии
Който е влюбен, за него всеки ден е Свети Валентин.
А който не е - наздраве!
За какво да ти давам снимки, уа? Аз не съм казала, че е много прекрасен - казах, че характерът ми е много по-ужасен от диференциала и от външния вид и имам свидетели за това. Ко ше докажа, като ти дам снимка? За теб разбрахме вече, че имаш голямо желание да си покажеш целулита на дясната (или лявата беше ) буза, показвай си го, щом те влече. Мен лично ме вълнува кога ще си получа кебапчетата.
Няма да получиш кебапчета, напротив ти трябва да изпратиш,защото губиш облога и си поредното лъжливо, едроооо и грозновато булче с комплекси за външния си вид, което се опитва да ги прикрие с фалшиво самочувствие... 8)
Да, таковата - от 9 кладенеца вода ще донесеш, за да си спестиш кибапчитата.
Не може да си зарежеш приятелката за да имаш време за фитнес и за банери... Нелепо е... Но забравих акне фактора все пак си държа на думата и се обзалагам че причината е друга.
Виж файлът 9144 честит празник и от мен
Няма да получиш кебапчета, напротив ти трябва да изпратиш,защото губиш облога и си поредното лъжливо, едроооо и грозновато булче с комплекси за външния си вид, което се опитва да ги прикрие с фалшиво самочувствие... 8)
Може да сте приятели. Ще е откровенно и грубо приятелство вашето. Амонт е такъв, ще му свикнеш бързо.