Ок дай снимки да ти видим диференциала и да пращам баничарката с тавите кое му е сложното кро?
Или си вегетарианче и наблягаш на микицитиииии
Който е влюбен, за него всеки ден е Свети Валентин.
А който не е - наздраве!![]()
За какво да ти давам снимки, уа? Аз не съм казала, че е много прекрасен - казах, че характерът ми е много по-ужасен от диференциала и от външния вид и имам свидетели за това. Ко ше докажа, като ти дам снимка? За теб разбрахме вече, че имаш голямо желание да си покажеш целулита на дясната (или лявата беше) буза, показвай си го, щом те влече. Мен лично ме вълнува кога ще си получа кебапчетата.
Няма да получиш кебапчета, напротив ти трябва да изпратиш,защото губиш облога и си поредното лъжливо, едроооо и грозновато булче с комплекси за външния си вид, което се опитва да ги прикрие с фалшиво самочувствие... 8)
Да, таковата - от 9 кладенеца вода ще донесеш, за да си спестиш кибапчитата.
Не може да си зарежеш приятелката за да имаш време за фитнес и за банери... Нелепо е... Но забравих акне факторавсе пак си държа на думата и се обзалагам че причината е друга.
Виж файлът 9144 честит празник и от мен![]()
Няма да получиш кебапчета, напротив ти трябва да изпратиш,защото губиш облога и си поредното лъжливо, едроооо и грозновато булче с комплекси за външния си вид, което се опитва да ги прикрие с фалшиво самочувствие... 8)
Може да сте приятели. Ще е откровенно и грубо приятелство вашето.Амонт е такъв, ще му свикнеш бързо.
![]()