blackout8
Well-Known Member
Къде каза, че те държат затворен?От тук, нататък - докладвам всеки писал, като Спам
Къде каза, че те държат затворен?От тук, нататък - докладвам всеки писал, като Спам
Не така, че следващата тема я вкусвам. "Как да пратя банани в България? хинт: без куриери, таксита, леки коли, камиони, самолети, каруци и коне"Вместо 20 кинта - банани
За разлика от теб си показах лицето, а теб те е страх да си покажеш необяснимата загадка за учените - лицето си. Значи си по голямо Ку КуКУКУ
Обидите са признак на слабост. Което доказва, че не можеш да опровергаеш мнението на другите и започваш да обиждаш. Не мисля че се толерират обидите.Еее, ама вие сте мазохистични гейчета, които си просят обидите.
Мислех, че повечето в сайта, са зрели, коректни мъже, а то се оказа, че половината са кандидати за детска градина.
Абе деца, нямате ли някви други занимания, жени, пари ... Аз не съм педал и нямам интерес към вас.
Имам си жена.
Намерете си и вие
За разлика от теб си показах лицето, а теб те е страх да си покажеш необяснимата загадка за учените - лицето си. Значи си по голямо Ку Ку
Забравяш лесбийките, транссексуалните и други, които ме мързи да копирам.Еее, ама вие сте мазохистични гейчета, които си просят обидите.
Мислех, че повечето в сайта, са зрели, коректни мъже, а то се оказа, че половината са кандидати за детска градина.
Абе деца, нямате ли някви други занимания, жени, пари ... Аз не съм педал и нямам интерес към вас.
Имам си жена.
Намерете си и вие
Имам си жена.
Не се ли отключва на по-малко? На 20?Давай смело Пенчев, още 130 поста и ще отключиш достъп до пазара, ще можеш да пуснеш и обява, че купуваш сайт за [всички знаем за какво].
То бива, бива, ама за 5 дена направи 70 поста, аз за 6 години и половина нямам и 300 поста, като изключим секциите, където брояча не отчита, че там са сигурно 300 и отгоре.
Очаквам с нетърпение следващият петък за поредната тема, там може и да натрупаш още 100 поста.
На 10 се отключва пазара и 10 дни престой във форума. Мисля, че @iliqnktz има в предвид за секцията за социалните мрежи... и обмяната на пари.Не се ли отключва на по-малко? На 20?