Slavchev
Well-Known Member
Славчев, аз на тебе още ти дължа една запалка, само се криеш
Другия месец може да дойда до София, ама не ми трябва запалка, ще почерпиш друго
Славчев, аз на тебе още ти дължа една запалка, само се криеш
Ти нямаш сърце....Тази тема не знам как се превърна в това, което е сега. Но нека спрем за момент. изгенерира адски много репорти.
Тази тема не знам как се превърна в това, което е сега. Но нека спрем за момент. изгенерира адски много репорти.
А ти за чия правда точно се бориш, че не разбрах?
Има над 20 репорта през уикенда за нея....сори, но и не ми изглежда да отива към нещо, което да се вирее до пари от интернет, как да изкарам пари чрез сайт от....не знам как ги виждаш нещата, но си има сериозна част и такава....а като гледам темата е с петъчен привкус. И по някаква "случайност" е стартирана тогава. А и четейки, ти влизаш силно с малко спам....а от казуса нещата не ми изглеждат много ок, за да се води супер light тема. Нещо не е ОК в цялата ситуация и определено като админ казвам, че това няма място до сериозните теми. А кой ми е авер и кой не, това няма значение. Темата от може би 3-4 страница не в по правилата. А автора, ако реши, видях в преден негов пост, ще я заключа.
Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилиеАбе тая екстра за репортите аз не съм я ползвал, то какво се пише там, демек някакви оплаквания ли е
Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилие
Никой не съм насилвал. Той сам си предложи гъза...Ако се почувстваш като ощипана мома, можеш да се оплачеш за сексуално насилие
Никой не съм насилвал. Той сам си предложи гъза...
Бъркаш, репортите са с/у мен, а не от менТой цялата даавера с оплакванията май я прави небесната лисица, като невиждал форумските екстри, пълен лигоч излезна...
Е ти още малко ще кажеш, че Блинки ги прави тези гъзарийки, ама то няма толкова акълБъркаш, репортите са с/у мен, а не от мен
Забелязвам, че уж много хора се притеснясат, че съм мафиот, а повече от половината членове са без снимки.
Сложили некви картинки.
Хмм, май пълно с мошенници тук, а !?