Приемаш ли статии на фитнес/здравна тематика?
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.tsunami - не искам да спамя темата на колегата magnit, ама все пак да попитам: Абе човек, какви са тия 2-3 линка в статия от 300-400 думи? Ти в ред ли си или... ? Не си ли даваш сметка, че така ще навредиш на сайта на колегата - magnit? Аман от seo разбирачи...
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.
Ама хайде само не ми се карай, като начална даскалка, а? Виждам, че избиваш някакви комплекси, затова няма да споря и да се заяждам с теб, даже бих ти помогнал, ако имаше как де, но ти си безнадежден случай, на всяка манджа меродия! Със здраве!Ае сега, ти няма да ми казваш къде и кога да пиша. Сметнал съм за необходимо - пиша. Ако не ти харесва - това си е твой проблем, не мой! Ясен ли съм?!
В случая пиша за да предпазя колегата magnit, и смятам, че поста ми е много на място, а така също не само на него, но поста ми ще бъде полезен и за други колеги, които предлагат платени статии, за да знаят каква е добрата практика и как да предпазват сайтовете си.
tsunami - не искам да спамя темата на колегата magnit, ама все пак да попитам: Абе човек, какви са тия 2-3 линка в статия от 300-400 думи? Ти в ред ли си или... ? Не си ли даваш сметка, че така ще навредиш на сайта на колегата - magnit? Аман от seo разбирачи...
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.
Здравей, дали ще може все пак да ми пуснеш цените на лично. Тъй като не знам дали ще се класирам в безплатните