Приемаш ли статии на фитнес/здравна тематика?
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.tsunami - не искам да спамя темата на колегата magnit, ама все пак да попитам: Абе човек, какви са тия 2-3 линка в статия от 300-400 думи? Ти в ред ли си или... ? Не си ли даваш сметка, че така ще навредиш на сайта на колегата - magnit? Аман от seo разбирачи...![]()
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.![]()
Ама хайде само не ми се карай, като начална даскалка, а? Виждам, че избиваш някакви комплекси, затова няма да споря и да се заяждам с теб, даже бих ти помогнал, ако имаше как де, но ти си безнадежден случай, на всяка манджа меродия! Със здраве!Ае сега, ти няма да ми казваш къде и кога да пиша. Сметнал съм за необходимо - пиша. Ако не ти харесва - това си е твой проблем, не мой! Ясен ли съм?!
В случая пиша за да предпазя колегата magnit, и смятам, че поста ми е много на място, а така също не само на него, но поста ми ще бъде полезен и за други колеги, които предлагат платени статии, за да знаят каква е добрата практика и как да предпазват сайтовете си.
tsunami - не искам да спамя темата на колегата magnit, ама все пак да попитам: Абе човек, какви са тия 2-3 линка в статия от 300-400 думи? Ти в ред ли си или... ? Не си ли даваш сметка, че така ще навредиш на сайта на колегата - magnit? Аман от seo разбирачи...![]()
Никъде не съм казал, че съм SEO разбирач, даже съм много далеч, става въпрос за промотиране на продукт, и не мисля, че 2 линка са много във статия от 400 думи. Все пак мога и да греша, ако е така се извинявам, а и собственика на сайта не е длъжен да приема офертата ми. Ако не искаше да спамиш, можеше да не пускаш поста си. Всеки е свободен да предлага, съответно другата страна да си прецени дали е удачно за него да приеме или не. Абсолютно ненужен пост, Странник.![]()
Здравей, дали ще може все пак да ми пуснеш цените на лично. Тъй като не знам дали ще се класирам в безплатните![]()