Sky
Well-Known Member
Повече от добре почна.Като стана за нови сериали, някой чувал ли е за този за Джон Снол? Нещо ново там да се говори? Този Хоум от Драконс изглежда добре, дори днес по ХБО е втори епизод от първия сезон.
Повече от добре почна.Като стана за нови сериали, някой чувал ли е за този за Джон Снол? Нещо ново там да се говори? Този Хоум от Драконс изглежда добре, дори днес по ХБО е втори епизод от първия сезон.
Остава и да те грабнат?Мен нещо не ме грабнаха драконите. See е доста добре, ако сте фенове на фентъзи отгледани от вълци си заслужава.
See ми е повече от нелогиченМен нещо не ме грабнаха драконите. See е доста добре, ако сте фенове на фентъзи отгледани от вълци си заслужава.
Малко измислен сценарий, но пък актьорската игра е мн добра и винаги държи в напрежение. Границата беше доста добър сериал (пак с Момоа и Том Харди), но го спряха набързо, именно, заради SeeSee ми е повече от нелогичен
Е, все пак е фантастика. Пък и на фона на всички останали бози....Малко измислен сценарий, но пък актьорската игра е мн добра и винаги държи в напрежение. Границата беше доста добър сериал (пак с Момоа и Том Харди), но го спряха набързо, именно, заради See
Аз дори не мога да хвана нещо да гледам 1-2 епизода да ми хване окото. Последното се помъчих да загледам Mr. Robot (Г-н Робот), но след 3тата яко ме изгубиха. А съм голям фен на актьора. Жената се опита да ме зариби по Прислужницата, там нямаше шанс, загубих интерес още в първата сричка на заглавието.Е, все пак е фантастика. Пък и на фона на всички останали бози....
Stranger Things е як. Прислужницата е бая психо тралала и е труден за гледане.Аз дори не мога да хвана нещо да гледам 1-2 епизода да ми хване окото. Последното се помъчих да загледам Mr. Robot (Г-н Робот), но след 3тата яко ме изгубиха. А съм голям фен на актьора. Жената се опита да ме зариби по Прислужницата, там нямаше шанс, загубих интерес още в първата сричка на заглавието.
Питах за какви ли не нови сериали, дори и автомонтьора ми.... Той каза, че най-якия сериал бил нощем след 00:00, Чуканджи. Нещо като Джуманджи, ама не точно.
И сега си гледам Драконите и Вещера го чакам с третия сезон, но ми препоръчаха Stranger Things. Ако някой сподели нещо за него, ако не е писал в темата.
Едно време се отписах от HBO, защото смениха филмите с техни и някакви други сериали, после погледах филми и си казах, ясно, явно качествени филми не излизат, пак си върнах HBO. И явно това е тенденцията. Дори гледам, че супер яки актьори се натискат да са в някакви касови сериали, а не на големия екран в някаква поредна боза. И това мнение го изразявам, защото вчера гледах последния Заразно зло: Началото и бях направо отвратен. Явно сериали ще се гледат. Новият Батман дори няма да го коментирам. Сега ще правят Битъл Джус с Джони Деп и съм на тръни от сега, а толкова го харесвам този филм.Stranger things е малко детски и зле скалъпен, но пък е интересен и се гледа на 1 дъх. Абе като цяло сериали много, зависи какво харесва човек. Филмите след 2018 са тотал щета, така че си заслужава да се гледат сериали.
Последното се помъчих да загледам Mr. Robot (Г-н Робот), но след 3тата яко ме изгубиха. А съм голям фен на актьора.
И сега си гледам Драконите и Вещера го чакам с третия сезон, но ми препоръчаха Stranger Things. Ако някой сподели нещо за него, ако не е писал в темата.
И мен някъде там ме изгубиха. Иначе яко може да се изгубиш в такъв психоделичен сериал. Като цяло ще трябва да се натряскам за да гледам холивудско кино, че и да се натряскам пак май няма да ми е интересно.Аз дори не мога да хвана нещо да гледам 1-2 епизода да ми хване окото. Последното се помъчих да загледам Mr. Robot (Г-н Робот), но след 3тата яко ме изгубиха. А съм голям фен на актьора. Жената се опита да ме зариби по Прислужницата, там нямаше шанс, загубих интерес още в първата сричка на заглавието.
Питах за какви ли не нови сериали, дори и автомонтьора ми.... Той каза, че най-якия сериал бил нощем след 00:00, Чуканджи. Нещо като Джуманджи, ама не точно.
А "явните заплахи" как ги бориш? Сигурно с клипчетата на ненормалника Слави клашъра .в тази мрачна среда на войни, пандемии и скрити заплахи.
Клипчета на английски гледам, малко към класиката назад. Слави не го познавам, не мога да кажа кой знае какво, освен че е оправен в този бизнес. И на английски или на български са ми известни доста голяма част от нещата, но за разпускане.Намери си някакви клипчета които ще ти помогнат да промениш начина по който гледаш на света.
Най-малкото защото никой не се интересува от теб.
А "явните заплахи" как ги бориш? Сигурно с клипчетата на ненормалника Слави клашъра .
4400 уникален филм има и нов сезон дори 2021-2022
4400 (TV Series 2021–2022) - Episode list - IMDb
4400 (TV Series 2021–2022) - Movies, TV, Celebs, and more...www.imdb.com