Да. За да се кликат повече ли? Според мен неутралното е ок. Никога не съм имал планове за тях, честно казано. Ако смятате, че сме недоскив всички, ще ги оправим.
Breaking Bad е дълъг, но изключителен! Animal Kingdom също, както и много други. Какво значение за бога има дали е 2,3 или 4 сезона!?!?!И на мен доста от сериалите по над 4-5 сезона не ми харесват особено. Предпочитам да е 2-3 сезона, но да е качествен.
Че става боза защото се изчерпва?Breaking Bad е дълъг, но изключителен! Animal Kingdom също, както и много други. Какво значение за бога има дали е 2,3 или 4 сезона!?!?!
Напълно съм съгласен за Breaking Bad. Един от най-любимите ми сериали.Breaking Bad е дълъг, но изключителен! Animal Kingdom също, както и много други. Какво значение за бога има дали е 2,3 или 4 сезона!?!?!
Някои от сериалите не ги намирам безплатно за гледане, явно ще трябва първо да събера за абонамент в някоя платформа, и тогава да гледам.
Дневниците на червените обувки.
Има и по-добри гаври:Това беше първото дето ми дойде наум като се замислих с каква простотия да опороча темата.
Иначе и аз съм фен на британските сериали.
Без разни тъпотии за домакини от рода на Даунтън Аби.
Breaking Bad е дълъг, но изключителен! Animal Kingdom също, както и много други. Какво значение за бога има дали е 2,3 или 4 сезона!?!?!
Нищо интересно напоследък, 99% от сериалите в HBOGo промотират LGBT и шоколадовите, мене лично тва ми лази по нервичките.
Честно казано последно време нищо не ми допада. Гледам си Двама мъже и половина, може би за 3-ти път. Чакам на моя РД да излезе втората част на Вещера, нещо, което чакам с нетърпение. Но май преди това, ще трябва да изгледам отново първия сезон, че малко позабравих до къде стигнаха историите. Опитах се да загледам Мр. Робот, но след 3тата серия видях, че повече се мъча да го гледам, отколкото да ми доставя удоволствие от гледането.Нищо интересно напоследък, 99% от сериалите в HBOGo промотират LGBT и шоколадовите, мене лично тва ми лази по нервичките.
Сега се мъча с Британия, уж нещата се развиват бързо, па историята си седи на едно място.
като си почнал добави и Алф, Приятели и Ало АлоЧудех се как да спомена 'Двама мъже и половина' без да е срамно на фона на най-горещите сериали. Може да го поглеждам чат-пат и за 7-8 път. Но само сезоните докато не изгониха Чарли шмъркалката и с по-малкия Джейк, с Ащън Кътчър не ме лови толкова.
От ретрото - 'Женени с деца' пак бих го погледнал. Леко, комедийно и не много умно - като за моя вкус.
Алф и Ало Ало бих гледал пак, и то с голям кеф. Но това Приятели, вече ми се повръща от него. Това е може би сериала, който съм гледал поне 10 пъти от както се помня.като си почнал добави и Алф, Приятели и Ало Ало