Предложете телефон pls :D

От: От: Предложете телефон pls :D

Мисля, че и трите оператора имат изградена 4G инфраструктура, но честотите са заети от някакви си "военни" , което бави старта.
Мислиш или си сигурен?
 
От: От: Предложете телефон pls :D

Lenovo S5000, Alcatel One Touch Idol, Alcatel Pop C3, Samsung Galaxy J1 (или нещо такова беше). Хем са бюджетни, хем горе-долу биват за цената си. В смисъл съотношение качество и издръжливост на батерията.

Alcatel Pop C3, Lenovo S5000 и Galaxy J1 се хвалят с доста добра батерия. Добри отзиви за няколко дневна издръжливост примерно. J1 прави доста добри снимки, с доста добри цветове. Alcatel One Touch Idol е лек, бърз и общо взето хубаво телефонче, с доста добра камера и светкавица.

Самсунга и Алкатела са по слабички като характеристики от този Allview които съм харесал, а леновото е ок с малко по гадна камера е, но и него добавям като възможност :D. Благодаря за предложенията :).

Да, да спомена, че андройда не е много свят. Всеки се оплаква от някакъв малък или голям лаг на телефона. А за съмнителния хардуер @Kruxdoom, всичко се прави в Китай, по-добре да вкарвам парите си в румънски (или други европейски) компании, отколкото в американски или някакви измислени там. Но все пак най-много приложения има точно за Андройд!!! Помисли си добре, относно операционната система, която искаш да ползваш. :)
http://www.emag.bg/smartfon-microsoft-lumia-640-8gb-4g-cheren-lumia-640-black/pd/D7LMVMBBM/ - като гледам този надминава моят телефон където ти пратих, поддържа 4г, камерата пак е 8, процесора е леко по-слаб, но за сметка батерията е с 700 (mAh) по-силна. По-голям е откъм дисплей и така. Можеш да ги сравниш и сам. Щом бюджета ти е 300 лева, за сега от предложенията в тази тема мисля, че този ще е най-добре.

П.С: Пратил съм телефона с 1 сим карта, ако искаш лумия 640 с 2 сим карти, използвай търсачката на емаг.
ЕДИТ: @fifi постнали сме по едно и също време. Мнението ми няма сила спрямо твоето, тъй като не съм прегледал телефоните, които си предложил.http://www.predpriemach.com/member.php?u=10745

Тази Лумия въобще не е лоша и даже бях навит да преглътна това, че е с уиндоус, понеже знам, че са корави телефони, но ми идва мн голяма и грозна. Т.е все едно съм взел някакъв таблет през които да говоря нз дали ще ми се събира в джоба даже.
 
От: Предложете телефон pls :D

Да ти кажа Уина е трепач. Аз съм с иОС & Андроид и са по-бавни от уина. За големината... Мисля бе 5 инча, което не е никак много. Приятно се сърфира в интернет, мейли и всичко необходимо. Побира се идеално в джоба освен ако не ти е супер плитък, но вече масово произвеждат над 4 инча телефони. Батерията му е трепач... На 2 дена се зарежда като седи нон стоп с 3г и човъркане. Аз съм приятно изненадан от телефона.
Но все пак избора е твой. Успех и късмет с него.
 

Горе