Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И за какво и е на кака Каси Амоун, за хиляда евраки ще се опитам да го върна

То се оказа друга идеята й... иска да ни бие с пачки, та да ни покаже колко сме жалки в нейните очи.:lol:

То се оказа друга идеята й... иска да ни бие с пачки, та да ни покаже колко сме жалки в нейните очи.:lol:

Аз не мога да разбера за какво го търси. Човек трябва да има елементарно самоуважение към себе си.

Ами то напрао да го посети, той беше споменал че е на морето, трябва да го питам дали става за къпане или само си пече кайсиите

Ами то напрао да го посети, той беше споменал че е на морето, трябва да го питам дали става за къпане или само си пече кайсиите

А, не се и съмнявам, че и това е способна да направи - само да му знае геолокацията и се е качила на рейса.

Аз не мога да разбера за какво го търси. Човек трябва да има елементарно самоуважение към себе си.
Тя щом влиза тук, където настрои всички срещу себе си, какво самоуважение търсим..

Ми то от дестинацията на кака Каси до морето е на един хей място, ама прогноза не мога да дам

А, не се и съмнявам, че и това е способна да направи - само да му знае геолокацията и се е качила на рейса.

Иди го търси човека, имаме 300 и кусур километра морска ивица, ама знае ли човек, може 6-то чувство да има

Давам 2 лв на който успее да задържи Касиопея в темата.

Иди го търси човека, имаме 300 и кусур километра морска ивица, ама знае ли човек, може 6-то чувство да има

Тя е запомнила точно от коя част на морето беше (даже и записки си е водила за него сигурно), така че за интуицията по-малко работа ще има. Ама пак поне за адреса в рамките на населеното място ще се наложи да погадае.

Давам 2 лв на който успее да задържи Касиопея в темата.

Най-после реално обещание за награда. Опасявам се, че писаниците й тук бяха последна искра на съзнателна (или не съвсем) дейност, преди да изпадне в тременс делириум.

Е то аз може да и шушна кат ше киха, ама да дойде до нас да видя дали не е много мокра от фонтана, че да я изсуша, ако требва

Е то аз поже да и шушна за кат ше киха, ама да дойде до нас да видя дали не е много мокра от фонтана, че да я изсуша, ако требва
Тц, ако не я унижаваш публично, като Муньо няма да ти върже.

Харесва садо мазо тъй ли, аз се чудих що ма предизвиква да я пляскам, ей ся ще изкарам кожения бич за наказания

Харесва садо мазо тъй ли, аз се чудих що ма предизвиква да я пляскам, ей ся ще изкарам кожения бич за наказания
Поне 2 лева от Ноке-то ше изкараш ако я върнеш, обаче ние къде да се денем през тва време?

Поне 2 лева от Ноке-то ше изкараш ако я върнеш, обаче ние къде да се денем през тва време?

Аз вече не вярвам на обещания - така и не си получих шоколада.

Иначе бластерът има шанс, ако включи и известен хейт към останалите юзърки, съчетано с вербално унижение на мазохистката.

Майтап аз съм куртурен пич и не мага да прая такива неща, но мога се опитам

Аз вече не вярвам на обещания - така и не си получих шоколада.

Иначе бластерът има шанс, ако включи и известен хейт към останалите юзърки, съчетано с вербално унижение на мазохистката.
Като се замисля, все пак Касата е единствената жена във форума, с която Муньо се е държал гадно. Значи няма нужда Бластера да ни хейтва - само трябва да я унижава.

Горе