Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Айде и на тебе ще дам 100 точки да не се сърдиш

Айде, пак минах по милост, ама приемам ... и без това сме я подкарали на подаяния.

Рейбанките пазят само малка част от лицето, а ние сме с условия... Маската е добра идея, щом приехме магаренцето - пасторалната идилия е пълна.

То ако е пасторална идилия, е добре - аз се притеснявам, че на зоопарк почна да мяза :D

Да не се разсърдите на кака Каси, ако дойде изневиделица и пльосне цицкойните

Ще ви цака ама вие прайте пас, дайте два цицкойна коз и дърпате напред, щото не вярвам да изкара три...

За големина ли се притесняваш, важно е да са красиви, само жените търсят дебел и дълъг салам

Ако се интерполира досегашното поведение на Касиопея, най-вероятно ще цъфне на купоня ви изненадващо, ще разбута женската част, и ще започне да се разхвърля по-разгорещено и ентусиазирано от всеки друг.

Ха добро утро. :)

Ха добро утро. :)

Добрютро, Уни ! Пребори ли виски-то ?

Охоу, даже още ми замаено :D
Добрютро, Уни ! Пребори ли виски-то ?

Охоу, даже още ми замаено :D

Значи си прекалил с предизборните размисли - едва ли е от виски-то..

Абе голямо мислене падна, даже сега да ми се пооправи тиквата мисля една биричка да си сложа :D
Значи си прекалил с предизборните размисли - едва ли е от виски-то..

Абе голямо мислене падна, даже сега да ми се пооправи тиквата мисля една биричка да си сложа :D

Раничко... ама, наздраве !

10277686_785596534784279_3808958043323372796_n.jpg

” Слънцето огря и аз хвърлям топлите одежди. Най-добрата диета мили дами да знаете е вегетарианството и почти никакъв секс” - каза кака ви Сашка

Виж файлът 9982

” Слънцето огря и аз хвърлям топлите одежди. Най-добрата диета мили дами да знаете е вегетарианството и почти никакъв секс” - каза кака ви Сашка

Ха! Без да искам я спазвам!:lol:
п.с. Да уточня, че вегетарианството го спазвам по желание, обаче другото съм го уцелила неволно...

Оууууу анинце ти де се загуби. Пък как ви сашка само лъже без кекс нищо ни става :p
Виж файлът 9982

Щото бластера не дава шпека нали :lol:
Ха! Без да искам я спазвам!:lol:
п.с. Да уточня, че вегетарианството го спазвам по желание, обаче другото съм го уцелила неволно...

Горе