Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Оууууу анинце ти де се загуби. Пък как ви сашка само лъже без кекс нищо ни става :p

И аз като Касиопея се появявам изненадващо, но не съм от Тъмната страна:lol::lol:

Щото бластера не дава шпека нали :lol:

Да, той много финтира... Тамън се настроиш ... и го отнесе магарето. Не се цели много точно.

И аз като Касиопея се появявам изненадващо, но не съм от Тъмната страна:lol::lol:
За разлика от нейните, твоите изненадващи появи са винаги приятни.

Ша му спрем пиенето тогава щом бърка толкова :lol:
Да, той много финтира... Тамън се настроиш ... и го отнесе магарето. Не се цели много точно.

За големина ли се притесняваш, важно е да са красиви, само жените търсят дебел и дълъг салам

Mhm, ей сега видях снимката на Сашка, харесва ми всъщност в тялото на тази снимка, ама от други нейни снимки се присетих - защо мъжете обичат да се хвалят колко им е дълъг, а никоя жена не съм чула да се хвали колко са й дълги и как може да си замята през рамо.

Ама ти най-добре се бориш за наградата, трябва да питаме дал е честно така да рекламираш у подписа заради парата :p
Mhm, ей сега видях снимката на Сашка, харесва ми всъщност в тялото на тази снимка, ама от други нейни снимки се присетих - защо мъжете обичат да се хвалят колко им е дълъг, а никоя жена не съм чула да се хвали колко са й дълги и как може да си замята през рамо.

Oтслабнала е кака Сашка, ама винаги си е била смешка, като индивид. Само тя може да бие кака Каси по ексхибиционизъм.

Ама ти най-добре се бориш за наградата, трябва да питаме дал е честно така да рекламираш у подписа заради парата :p

А ти нали каза, че Амун не влизал във форума и предишните лета. Що се скри и остави Касата да ни обвинява :D При това положение си е съвсем честно да се боря по всички въможни начини :)

И пак избяга, аз сега да роня крокодилски сълзи цял ден :(

Ми той си пече шпека на морето ко да прави лятото у форума :D
А ти нали каза, че Амун не влизал във форума и предишните лета. Що се скри и остави Касата да ни обвинява :D При това положение си е съвсем честно да се боря по всички въможни начини :)

Ми той си пече шпека на морето ко да прави лятото у форума :D

Да, ама онъз си мисли, че заради нас не влиза :lol:

Сашка е ексхибиционистка, обаче не мисля, че е подлога.

Той поне да влезне да каже как е водата :)
Да, ама онъз си мисли, че заради нас не влиза :lol:

Абе, не страда и от излишно самочувствие, щом постоянно си навира баджаците и ненките в лицата на хората, с цел привличане на внимание. А и в категорията ''вербален ексхибиционизъм'' с Касата са в люта битка.

Абе, не страда и от излишно самочувствие, щом постоянно си навира баджаците и ненките в лицата на хората, с цел привличане на внимание. А и в категорията ''вербален ексхибиционизъм'' с Касата са в люта битка.

Сашка ми е далеч по-интересна, сори :)

Я пък таквис големи цици не обичам, на едната да лягаш с другата да се покриваш. Възглавници и одеяло си имам :lol:

Сашка ми е далеч по-интересна, сори :)

И на мен, разбира се ! Поне не идва тук да блъвне змийска отрова от време на време. А и винаги е интересно да разбереш, че някой ползва два сутиена, за да постигне ефекта ''префтасало тесто''.:lol:

Ха! Без да искам я спазвам!:lol:
п.с. Да уточня, че вегетарианството го спазвам по желание, обаче другото съм го уцелила неволно...

Добро утро на всички, а на Уни наздраве!!!

Нанди вземи се в ръце - нема такова нещо "уцелване неволно" - има искаш или не искаш

Добро утро на всички, а на Уни наздраве!!!

Нанди вземи се в ръце - нема такова нещо "уцелване неволно" - има искаш или не искаш

А, добрутру :) Забравихме да попитаме в кое населено място ще си, когато дойдеш в бг?

А, добрутру :) Забравихме да попитаме в кое населено място ще си, когато дойдеш в бг?

Първо Пловдив, след това София и на двете места по 3-4 дена за да няма сърдити, ако има някой в тези населени места или наоколо и прояви желание за 2 бучки лед с уиски или пък чаша вино да драсне едно ЛС ще съм радостен да се запознаем на живо.

Горе