Предприемачеко разпускане!

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ще трябва и Кася да се включи в борбата, иначе няма да има достатъчно интерес. Представям си го нещо от сорта: Касиопея VS неизвестна ниска и набита българка с анадолски корени.
Ся пък набита. Нали беше 2-метрова таекуондистка със завидни умения във въртенето на брадва. Отсега финтираш опонентките нещо.

От: Предприемачеко разпускане!

Ходете да вършите някаква работа, как може по цял ден и вечер да си губите времето в тъп спам, 108 страници НИЩО сте изписали

От: От: Предприемачеко разпускане!

Може бе ша я намислим някаква, само после да не ме карате за назидание да ви мия :p
Може в конфитюр да се бием. Уни ще ни уреди със спонсор - някой първомайски производител на конфитюри и сладка.

От: От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Ся пък набита. Нали беше 2-метрова таекуондистка със завидни умения във въртенето на брадва. Отсега финтираш опонентките нещо.

Е, мързи ме сега да го търся това за ниските и набити българки, ама се оказа, че явно нямам кой знае какви умения с брадвата, щом съм я счупила, таекуондо последно '99 г. съм тренирала :)

Мен днес, ме мързи имам сайт да правя, ама хич не ми се пипа код :(
Ходете да вършите някаква работа, как може по цял ден и вечер да си губите времето в тъп спам, 108 страници НИЩО сте изписали

Aмуна ли ви трябва, той ще да е на морето бря

Ух, чи одеве казаха по новините, че 20-25 градуса била водичката блазирам му направо. :p
Aмуна ли ви трябва, той ще да е на морето бря

Щом запуснах и климата на хладно няма как. Пък и сефтето направих вече на късите гащата :D
Дручко си е там, аз тука най-много на басейн или на реката, пък на реката си ме е гнус малко :D
Става, става за плаж вече

Щом запуснах и климата на хладно няма как. Пък и сефтето направих вече на късите гащата :D
Дручко си е там, аз тука най-много на басейн или на реката, пък на реката си ме е гнус малко :D
Къде я тая жега, бре ? Аз се подлъгах по прогнозите и се зарадвах, че най после ще се стопля и то се заоблачи и стана хладно. Завиждам на тия, дето са на топличко...
Мен днес, ме мързи имам сайт да правя, ама хич не ми се пипа код
И мен така... хич нямам ищях за писане, ама трябва - поставила съм си срокове...

Аз съм си слънчева зодийка, ако не ме беше страх от бластера да ти предложа да те стопля, ма като си говори за шпека ме хваща страх :lol:
Къде я тая жега, бре ? Аз се подлъгах по прогнозите и се зарадвах, че най после ще се стопля и то се заоблачи и стана хладно. Завиждам на тия, дето са на топличко...

И мен така... хич нямам ищях за писане, ама трябва - поставила съм си срокове...

Аз съм си слънчева зодийка, ако не ме беше страх от бластера да ти предложа да те стопля, ма като си говори за шпека ме хваща страх :lol:
То си е страшно ! Само шпека на Бластера е по-страшен от самия Бластер, затова го слуша и му ходи по гайдата.
Мерси за предложението, ще го обмисля. При нас в момента вали, гърми и ми е лепкаво и студено, искам жегаааа..

Малеееее, тука слънце на трепане :) Да ти пратя малко по нета :)
То си е страшно ! Само шпека на Бластера е по-страшен от самия Бластер, затова го слуша и му ходи по гайдата.
Мерси за предложението, ще го обмисля. При нас в момента вали, гърми и ми е лепкаво и студено, искам жегаааа..

Прати няколко терабайта слънчеви лъчи, ще ти връщам с вода ако при вас засъхне. И тук сега припече, обаче след малко сигурно пак ще ливне и ще запукат ония ми ти гръмотевици... а мен ме страх от тях.:-o

п.с. Може да пратиш и малко първомайска лютеница - много я обичам ! ... на препечена филийка.

Поне имате хубави череши и сливи там. Ся таман трябва да е разгара на черешите.
Може тва да пратиш. Мене може ме скипнеш - тука си имаме :) .

Шаса приводниш тама скачай направо, и лютеница и всичко ше ти наготвя. Само на бластера шпека няма как да обещая :lol:
Прати няколко терабайта слънчеви лъчи, ще ти връщам с вода ако при вас засъхне. И тук сега припече, обаче след малко сигурно пак ще ливне и ще запукат ония ми ти гръмотевици... а мен ме страх от тях.:-o

п.с. Може да пратиш и малко първомайска лютеница - много я обичам ! ... на препечена филийка.

Горе