Лили Гагарин
New Member
От: Предприемачеко разпускане!
Жизел Бюндхен отглеждала кокошки - ей сега го прочетох във вестника.
Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го няма Тъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито
Аз помислих, че някакъв бан имаме - римайнд като ни се скара, може да са взели мерки за ограничаване на спама
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го няма Тъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.
Лилеее, видя ли японските бисквитки ?
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.
Лилеее, видя ли японските бисквитки ?
С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.Японските бисквити обещават размер на бюста за чашка F.
И от напълняване нямам нужда.Яденето на бисквити обаче може да доведе до напълняване с всички свързани последици", заяви диетологът Иън Марбертолд.
Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...Видях ги, ама виж какво пише:
С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.
И от напълняване нямам нужда.
Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...
Ноке-то що реши, че съм от Кюстендил, не знам...
Язе колко да обеснявам не е важно колко е голяма цицата, важно е колко ти е вкусна
Аз никога не мога да спра, преди да изям целия пакет с бисквити Може да има шесто чувство той, аз си мислех, че си българка от Своге в интерес на истината, ама може в предишния си живот да си живяла в Кюстендил.
Убаво айде вадя ягодите, който разбира тука се спира
Вади ги ! Аз ги обичам смачкани със захар.:-o
Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...Ягоди, малини, къпини натурални или техните производни - сладка, конфитюри и други много обичам, ако има някой да праща - плащам с услуга или по ПейПал
Той се бъзикаше, бе Лиле. Не се стряскай така лесно. Не напускай форумната кръчма - тя е за раздумки и отмора, спаменето е основното й предназначение.Онзи човек така ми сецна ентусиазма да спамя, че вече само с отвращение и угризения ще пиша в темата.
Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...