Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го няма :( Тъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито :(

Душа, ти много бързо се наработи, ей сега ще дойде ремайнда да ни се скара пак :p
Жизел Бюндхен отглеждала кокошки - ей сега го прочетох във вестника.

Форума нещо се дъни, преди малко бях писал мнение ама нанайци. Никво го няма :( Тъкмо щях да предлагам сладко от смукини на нандито :(

Аз помислих, че някакъв бан имаме - римайнд като ни се скара, може да са взели мерки за ограничаване на спама :)

Ааааа, нас си ни обичкат нищо че сме чепати понякога. :)
Аз помислих, че някакъв бан имаме - римайнд като ни се скара, може да са взели мерки за ограничаване на спама :)

ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.
Лилеее, видя ли японските бисквитки ?

Като каза ягоди, с майтапа си имам в хладилника :-o
ТрогнАх се от предложението, ама от сладката само от смокини не обичам. Дай нещо ягодки, малинки... За бискувитките, дето почваме да ги мааме с Лилето.

Видях ги, ама виж какво пише:

Японските бисквити обещават размер на бюста за чашка F.
С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.
Яденето на бисквити обаче може да доведе до напълняване с всички свързани последици", заяви диетологът Иън Марбертолд.
И от напълняване нямам нужда.

Видях ги, ама виж какво пише:

С чашка Ф ще приличам на двугърба камила с торзионно изкривяване в кръста.

И от напълняване нямам нужда.
Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...
Ноке-то що реши, че съм от Кюстендил, не знам...

Язе колко да обеснявам не е важно колко е голяма цицата, важно е колко ти е вкусна :p

Мани го тоя диетолог, пише да се ядат само по 2, които са по 70 калории, а и не вярвам чак дотам да увеличат обема на титкойните. А видя ли, че стимулират и възбудата ? Няма кво да се дърпаш, почваме ги ! Утре ги поръчвам, а уни ще ни праща ягодки...
Ноке-то що реши, че съм от Кюстендил, не знам...

Аз никога не мога да спра, преди да изям целия пакет с бисквити :( Може да има шесто чувство той, аз си мислех, че си българка от Своге в интерес на истината, ама може в предишния си живот да си живяла в Кюстендил.

Язе колко да обеснявам не е важно колко е голяма цицата, важно е колко ти е вкусна :p

В кърмаческия период ли си още? И по тази точка губим, освен по големина на цицата.

Убаво айде вадя ягодите, който разбира тука се спира :p

Аз никога не мога да спра, преди да изям целия пакет с бисквити :( Може да има шесто чувство той, аз си мислех, че си българка от Своге в интерес на истината, ама може в предишния си живот да си живяла в Кюстендил.

Почти от Своге, само на няколко км. от него, ама ей го къде е и Кюстендил...
И аз съм така със сладкото - почна ли няма спиране, затова предлагам пакета акции да се държи от някой неутрален и да ни се пращат само по 2 бисквитки за деня.

Убаво айде вадя ягодите, който разбира тука се спира :p

Вади ги ! Аз ги обичам смачкани със захар.:-o

Вади ги ! Аз ги обичам смачкани със захар.:-o

Ягоди, малини, къпини натурални или техните производни - сладка, конфитюри и други много обичам, ако има някой да праща - плащам с услуга или по ПейПал

Ягоди, малини, къпини натурални или техните производни - сладка, конфитюри и други много обичам, ако има някой да праща - плащам с услуга или по ПейПал
Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...

Аз пък предпочитам шоколад, сметана, нуга, карамел, ядки... Такива плодови истории не обичам - обаче наистина сигурно в магазините има достатъчно хубави сладка. Просто трябва да гледаш да не купуваш прекалено евтини, които реално са по-евтини от плодовете и захарта, които би трябвало да съдържат.

Онзи човек така ми сецна ентусиазма да спамя, че вече само с отвращение и угризения ще пиша в темата.

Онзи човек така ми сецна ентусиазма да спамя, че вече само с отвращение и угризения ще пиша в темата.
Той се бъзикаше, бе Лиле. Не се стряскай така лесно. Не напускай форумната кръчма - тя е за раздумки и отмора, спаменето е основното й предназначение.

Няма ли там по магазините хубави сладка ? Или ти предпочиташ домашното ? Народа пак се разпръсна, като след димка... Ще речеш, че се наговарят тия хора...

Има, има, но какъвто и плод да вземеш вкуса горе долу един и същ, а си предпочитам домашно сладко, меда на дядо и зеленчук - градински.

От време влезе някой в темата и убие инерцията.

Горе