Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Щом цял ден и мъже и жени все за твоя шпек говорят, кво ти пука за точки ? А за пластиката ще се заема - нямай грижи. Като пластелин ше те направя.
Опа избързал съм с отговора щом се наемаш ще се запиша при тебе, ама ще трябват сериозни занимания щото пластелин ама ама бързо се втвърдява да не са умориш от мачкане на пластелина

Най-добрият инструктор:

Даа, много е добър. Опитваме се да го привлечем от години..

Опа избързал съм с отговора щом се наемаш ще се запиша при тебе, ама ще трябват сериозни занимания щото пластелин ама ама бързо се втвърдява да не са умориш от мачкане на пластелина
Тъкмо мислех да почна да се занимавам и с тантричен секс, тамън ще потренирам. Така ще сме си взаимно полезни.

А дано, ако не са научим поне ще се най... вече пробвали :mrgreen:

Ама не подхождай така пораженчески. Искам да си мотивиран да станеш вируоз и в тая област. Аз съм твърдо решена - ти сигурно още по-твърдо...

Разбира се че съм твърд кат стомана, но и двамата ако трябва да се учим тантрически секс, дали да не си вземем учителка че да продобийм по бързо черен колан по Тантра

Разбира се че съм твърд кат стомана, но и двамата ако трябва да се учим тантрически секс, дали да не си вземем учителка че да продобийм по бързо черен колан по Тантра

Разбирам какво казваш, обаче учителката май отиде да пише на dnc статии на ингилизки.

Ще си тренира езика викаш, няма лошо
Тренировките са важни. То се видя, че нищо няма да направим без инструктор, ми да взема да си лягам... Лека нощ на всички - не се бутайте! И утре, всички в кръчмата, че Уни ще фалира !

Е, а научи чакрите, пък тогава, после ще те приемем ей така :
Виж файлът 9987

Аз почвам да уча чакрите, щом така приемате за 2-3 седмици съм ги научил и идвам - не е истина третото око ми се отвори и чак сега прогледнах - истината е в голата йога.

Последно редактирано:

Аз почвам да уча чакрите, щом така приемате за 2-3 седмици съм ги научил и идвам - не е истина третото око ми се отвори и чак сега прогледнах - истината е в голата йога.
Ето един наистина мотивиран човек ! С тая мотивация и по-бързо ще ги научиш - отвори ли се третото око, спиране няма. Чакаме те!... не в тая поза, разбира се, но ще я заемем, като дойде моментът.

Добрутру :) Получих си шоколадите от Нокето :) Мерси :)

Виж файлът 9989
Eeее, най-после някой да си изпълни обещанието тук! А не, като Касата - дойде, метна офертата и се покри.

Eeее, най-после някой да си изпълни обещанието тук! А не, като Касата - дойде, метна офертата и се покри.

Даже го е преизпълнил - почти 1 кило шоколад се оказа, явно съм му се видяла много нервна :)

Сигурно няма да мога да се присъединя към голата предприемаческа йога, след като го изям :D

Ето един наистина мотивиран човек ! С тая мотивация и по-бързо ще ги научиш - отвори ли се третото око, спиране няма. Чакаме те!... не в тая поза, разбира се, но ще я заемем, като дойде моментът.

Майтапа на страна, но се амбицирах да си подобря формата и от днес почвам - пък и имам мотивация щом ще се заеме въпросната поза когато му дойде времето (въпрос на тренировки и напасване е ), търпелив човек съм и ще почакам колкото е нужно.

Даже го е преизпълнил - почти 1 кило шоколад се оказа, явно съм му се видяла много нервна :)

Сигурно няма да мога да се присъединя към голата предприемаческа йога, след като го изям :D

Аааааа, на Ноке сте дали адрес за доставка, аз в поне 3 поста моля за един ПейПал имейл където да си пратя дарението за яйцата и нищо!!!

Аааааа, на Ноке сте дали адрес за доставка, аз в поне 3 поста моля за един ПейПал имейл където да си пратя дарението за яйцата и нищо!!!

Аз все още нямам Пейпал, нанди, предполагам, че също няма, а пък адрес все пак си имам :) Ще изчакаме да се съберат повече надарители и тогава ще си направим експресно Пейпал :)

Че, ти на всички ни се видя нервничка на моменти, ама останалите сме скръндзи и се направихме на ударени.
Няма проблем за йогата, но към тантра-секса трябва да се присъединиш, че Бластера без инструкции не знае кво да прави милия, а и иска да го съчетаем с бойни изкуства, та да вземе и колан - още един мотивиран !:rolleyes:

Аз все още нямам Пейпал, нанди, предполагам, че също няма, а пък адрес все пак си имам :) Ще изчакаме да се съберат повече надарители и тогава ще си направим експресно Пейпал :)

Лили, като дойда в София Cash in hand или направо в някой специализиран магазин за яйца ще ме водиш - ти решаваш.

Горе