Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз все още нямам Пейпал, нанди, предполагам, че също няма, а пък адрес все пак си имам :) Ще изчакаме да се съберат повече надарители и тогава ще си направим експресно Пейпал :)
И аз нямам пейпал, но си мисля, че живото надарение си е за предпочитане... Друго си е да стиснеш ръка, да кажеш ''мерси''- пърхайки с мигли..., да наведеш глава засрамено...

Лили, като дойда в София Cash in hand или направо в някой специализиран магазин за яйца ще ме водиш - ти решаваш.

Е, чакай първо да се поопознаем, да пием по едно питие - така направо в магазина за яйца не върви :)

Че, ти на всички ни се видя нервничка на моменти, ама останалите сме скръндзи и се направихме на ударени.
Няма проблем за йогата, но към тантра-секса трябва да се присъединиш, че Бластера без инструкции не знае кво да прави милия, а и иска да го съчетаем с бойни изкуства, та да вземе и колан - още един мотивиран !:rolleyes:

Ще се присъединия към тантра-секса, обаче трябва някой експерт да дава указания и на мен, освен на бластера, че на село по старомодния начин сме свикнали да го правим - няколко минути и всеки си се обръща на неговата страна да си отспи.

И аз нямам пейпал, но си мисля, че живото надарение си е за предпочитане... Друго си е да стиснеш ръка, да кажеш ''мерси''- пърхайки с мигли..., да наведеш глава засрамено...

Ах, вече нямам търпение да даря....

Ще се присъединия към тантра-секса, обаче трябва някой експерт да дава указания и на мен, освен на бластера, че на село по старомодния начин сме свикнали да го правим - няколко минути и всеки си се обръща на неговата страна да си отспи.
Е, в тантрата е точно обратното. Караш с часове и не спираш да се цъклиш в очите на жертвата. Лесно е, само трябва да си малко психопат, иначе бързо се учи..

Теб, откакто ти се отвори третото око, още по-щедър си станал :) Разбира се, че лично е най-добре - сега на Нокето даже името не му знам, ама тенкю за шоколада още веднъж :)

Е, в тантрата е точно обратното. Караш с часове и не спираш да се цъклиш в очите на жертвата. Лесно е, само трябва да си малко психопат, иначе бързо се учи..

Да бе, бързо се учело - кой има нерви да го клатят часове наред.

Ти от самото начало се оказа най-припрения дарител ! Бързаш да ни замеряш с пачки, ама не трябва така. То бива добър и щедър, ама ако не беше попаднал на добри хора, сега щеше да си разорен. Не искаме да те посрещаме гол и бос на летището...

Да бе, бързо се учело - кой има нерви да го клатят часове наред.

Е, то не се постига Нирвана за 5 минути - буум-трес-айде, кой от къде е ...!

Теб, откакто ти се отвори третото око, още по-щедър си станал :) Разбира се, че лично е най-добре - сега на Нокето даже името не му знам, ама тенкю за шоколада още веднъж :)

За нищо :) .

Чакаме снимки и на яйцата.

Аз съм си щедър по природа, но определено Нанди ми отвори окото - тази снимка ми изпоти очилата и провокира дарителство!

Ти от самото начало се оказа най-припрения дарител ! Бързаш да ни замеряш с пачки, ама не трябва така. То бива добър и щедър, ама ако не беше попаднал на добри хора, сега щеше да си разорен. Не искаме да те посрещаме гол и бос на летището...

Пачки не съм писал никъде, то съм един предприемач, да си откъснеш и да си насадиш от него.... просто гледам да има за всички по-малко.

Че то 5 минути е сравнително добре :)

http://news.bgnes.com/view/1159351

Дааам, попадала съм на такъв гръмовержец-докато се усетиш, че започнало-то взело та свършло.. Много е важна добрата контрацепция в такива случаи.

Дааам, попадала съм на такъв гръмовержец-докато се усетиш, че започнало-то взело та свършло.. Много е важна добрата контрацепция в такива случаи.

Хахаха, е поне любовна игръ нямаше ли поне малко

Ахаха, аз не съм попадала (все още), но има време :lol:

Снимки на яйцата ще има, но за да не докараме някой сърдечен пристъп на по-чувствителната аудитория, ще гледаме да не са от момента на употреба. С дарителите, които ще ни надарят очи в очи, ще се споразумеем допълнително :)

Пачки не съм писал никъде, то съм един предприемач, да си откъснеш и да си насадиш от него.... просто гледам да има за всички по-малко.
Споко, болшинството тук сме такива ''пишман-предприемачи'', ето аз вече 2 часа се повъртам и не мога да почна да пиша. Дали да не прехвърля вината на вас, че ме разсейвате?:rolleyes:

Хахаха, е поне любовна игръ нямаше ли поне малко

Тц ! Човека явно се беше наиграл мислено и самостоятелно...

Споко, болшинството тук сме такива ''пишман-предприемачи'', ето аз вече 2 часа се повъртам и не мога да почна да пиша. Дали да не прехвърля вината на вас, че ме разсейвате?:rolleyes:

Мхм, така си е - да се захващаме, че явно скоро няма да видим илядото евро на Кася.

Давай обвинявай на воля, от компа не боли - иначе имам идея да завъртим един бизнес проект с вас двете, имате талант - личи си

Я, туй много хормон лети напоследък, всички сме се разбукали :lol:

Горе