Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Я, Амуне, ти си сменил снимката :) Тази е по-добра :)

Хляб купувам само пакетиран или от тези, дето сам си ги слагаш със щипките в хартиеното пликче, а пък закуски не купувам. Гледам много да не се замислям иначе пък какви хора са ги пипали нещата, докато ги пакетират, щото иначе няма да има какво да ям. Каквото става за миене - мия, което се бели - още по-добре.

най-малкия ти проблем е плюнченето :) не вярвам бактериите от плюнченето да съставят голяма част от общо над 26 000-те хиляди
повече инфо - http://www.webcafe.bg/id_1245705465‎

Когато случите на такава практика отново - може да откажете поръчка. Не бих се учудил ако го правят несъзнателно :) нима вие нямате вредни навици? :mrgreen:

Има доста хора, които нямат добра хигиена - не си мият ръцете след тоалетна, пипат какво ли не и после пипат и пари. Спокойно може да се хване хепатит. Имам вредни и/или натрапчиви навици, разбира се, например мия си ръцете по 50 пъти на ден, когато не мога, използвам антибактериален гел.

Мда хубава е защото си сложих хеуронова киселина в жукити :)

Има доста хора, които нямат добра хигиена - не си мият ръцете след тоалетна, пипат какво ли не и после пипат и пари. Спокойно може да се хване хепатит. Имам вредни и/или натрапчиви навици, разбира се, например мия си ръцете по 50 пъти на ден, когато не мога, използвам антибактериален гел.

Хахаха, а на мен племеничките ми викат Монк! Слава богу не съм само аз... И аз съм много гнуслива и гледам да не се замислям как и от кого е направена храната, защото иначе наистина няма какво да се яде. Въпреки че съм предимно на зеленчуци, а те се мият и белят, обичам и сиренце и лютеничка и Фафлички и тортички...
Колкото до пощипването на чатала, споменато от Амун - това го правят само мъжете, но ние сме толерантни, въпреки че е много неприятно - чудиш се на къде да гледаш и чакаш гордия притежател на сърбящи топки да се разкара. Как ли ще се чувстват мъжете ако ние си обарваме гениталиите, докато говорим с тях ? Имаше тема защо възрастните мъже си държат ръцете зад гърба, на мен ми се ще някой мъж да обясни защо се обарват на обществени места ?

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Гланца за устни ти се е изтрил и ефекта се губи !

Абе май са ме прецакали с тая хеуроновата киселина, то оргинала не е ли хиалуронова?

Оф, аз съм хипохондричка с интернет - смятай по колко нови болести си откривам всеки ден и за колко нови опасности, идващи от храната, научавам.

О, да, не знам как не се усещат и си говорят, докато си се почесват съвсем спокойно. Пък не е и възпитано да ги зяпаш в чаталната област, обаче те направо предизвикват с това дръгнене.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Абе май са ме прецакали с тая хеуроновата киселина, то оргинала не е ли хиалуронова?
Ти се радвай, че не са ти инжектирали хелий, че сега щеше да се рееш из небесата ! Упссс, май са ти сложили...

Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

Ти се радвай, че не са ти инжектирали хелий, че сега щеше да се рееш из небесата ! Упссс, май са ти сложили...

КЪт малък съм падал фказана :)

От: Re: От: Re: Предприемачеко разпускане!

КЪт малък съм падал фказана :)
Ф кой ? Тоя дето варите ракията ли ? Това обяснява някои неща...

Хаха на снимката позираш като някой кифла като прави джуки в огледалцето и се снима за фасбук
Пък иначе наистина голяма гнусотия да си плюнчиш пръстите като броиш пари, се едно целуваш някой циганка по изпотената мишница или някой наркоман по миризливия крак

Хаха на снимката позираш като някой кифла като прави джуки в огледалцето и се снима за фасбук
Пък иначе наистина голяма гнусотия да си плюнчиш пръстите като броиш пари, се едно целуваш някой циганка по изпотената мишница или някой наркоман по миризливия крак
Циганките си държат парите в сутиените, значи я целуваш ...близо до мишницата.:lol:
Кажи какво мислиш за другите вредни навици и кои от тях практикуваш ?

По принцип съм гнуслив като Амона, не мога да пия примерно от една бутилка комбайнерската

По принцип съм гнуслив като Амона, не мога да пия примерно от една бутилка комбайнерската
То си е гнусно, но сериозните пиячи се оправдават с това, че спирта в шишето убива микробите !:lol: Иди им кажи, че не премахва слюнката на Пешо-комшията.

Re: От: Предприемачеко разпускане!

От една бутилка не пия дори и с Кро.

снимката е фейл...
аз позирам като кифла и отзад някакво чаве я прецакало...
и се чудя после защо не ми връзват фахато...

Аз сега видях мъжката тема. Явно се очертава нещо като клуба на Ал Бънди No ma'am.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

От една бутилка не пия дори и с Кро.

снимката е фейл...
То чавето прави цялата снимка, аз пък да ти кажа !

Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

То чавето прави цялата снимка, аз пък да ти кажа !

Много ти разбира главЪта на тебе...
Рибана и хиурона се гледат, не келешите.

снимката е фейл...

Що се оправдаваш да не те нападнаха фенките

Горе