Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Карл не може дори един шпагат да направи. Мнението му е безполезно.

А и ние тука сме убедени че и двете изглеждате добре в йога пантс.

И ти ли придоби медиумни способности?

Не забравяй и мъжката дисциплина: 3х100 без мезе. Прав е Карл, обаче йога клинчетата са си удобни - и Нокето е прав.

Като гледах на някои снимки - явно трябва без гащи да се носят. А, да, забравих я тази дисциплина.

Да му кажеш да ти върне парите - поне половината.
Това не беше много любезно към Нанди.

7977a56dd812c58896c602e5dee32ee2c7.png

Да му кажеш да ти върне парите - поне половината.

Не, цялата сума. И аз съм самокритична..

7977a56dd812c58896c602e5dee32ee2c7.png

:lol: Ти какъв си интригант ! Ако искаш женски бой, иди и доведи Каси-то.

Тя сега май е заета в издирването на красиви мъже.

А, аз към Нанди винаги съм любезна. Даже можем да направим някакъв гадателски сайт - тя с нейните способности ще отвее конкуренцията, която, както се установи, никак не е на ниво.

Просто й влизам в ритъма.
Като е отчаяна прибягва до мятане на пясък в очите и удари под пояса.... Вместо да разкара анцуга и да нахлузи йога пантс (примерно :) )

Касиопея сама ще дойде.

От: Предприемачеко разпускане!

А, между другото, хващам окото по анцуг (определени очи ъф корс) - поне 2-3 пъти, когато отивам да хвърлям боклука, разни клошари ми фърлят белтъци. Такива - флиртаджийски.

А, между другото, хващам окото по анцуг (определени очи ъф корс) - поне 2-3 пъти, когато отивам да хвърлям боклука, разни клошари ми фърлят белтъци. Такива - флиртаджийски.
Ами нормално...

67cyH.jpg

Ми ти като ги видиш, че са около кофите и тичаш да изхвърля веднага, флиртаджийка ! Права е Касата - отчаяни жени сме ние...
Обаче в другата тема много мо хареса репликата от сорта ''йога и друг вид загуба на време'', а за целия й бълвоч няма да говоря... Само ми е чудно, кога влиза да чете писанията на простолюдието ? Сигурно докато спим..

Абе давайте напрао позите за без гащи, аз тъй си разпънах корема с таз бира, че минавам напрао за напреднали без гащи

Ми ти като ги видиш, че са около кофите и тичаш да изхвърля веднага, флиртаджийка ! Права е Касата - отчаяни жени сме ние...
Обаче в другата тема много мо хареса репликата от сорта ''йога и друг вид загуба на време'', а за целия й бълвоч няма да говоря... Само ми е чудно, кога влиза да чете писанията на простолюдието ? Сигурно докато спим..

Нем, много са ми далече кофите и нямам гледка точно към тях от терасата - затова разчитам на интуицията си кога да ходя да изхвърлям боклука. Може пък либофта да ме чака до боклукчийската кофа, де да знае човек. Касата може да чете и нерегната - доста хора го правят.

Абе давайте напрао позите за без гащи, аз тъй си разпънах корема с таз бира, че минавам напрао за напреднали без гащи

Айде Бластер, ти си.naked1.JPG

Нем, много са ми далече кофите и нямам гледка точно към тях от терасата - затова разчитам на интуицията си кога да ходя да изхвърлям боклука. Може пък либофта да ме чака до боклукчийската кофа, де да знае човек. Касата може да чете и нерегната - доста хора го правят.
Важното е да чете. Всеки читател е ценен за писателя. А че търсиш либуфтъ до кофите е ясно, и аз да си призная измервам персонала по чистотата, като минат да изхвърлят кофите, но досега не съм си харесала нищо... ще си чакаме яйцата..

Айде Бластер, ти си.Виж файлът 10010

Аз не съм Бластера, но да питам: това йога ли е или си отива към с..с? Ако е йога, къде мога да се запиша ( ама неща инструктор, а инструкторка )

Аз не съм Бластера, но да питам: това йога ли е или си отива към с..с? Ако е йога, къде мога да се запиша ( ама неща инструктор, а инструкторка )

Ооо, йога е ! Имаше такива снимки, че... досрамя ме да ги постна, въпреки късния час и факта, че аудиторията е пълнолетна, но със сигурност на вас с Бластера, щяха да ви повишат ентусиазма да се захванете сериозно.

Айде ама много преплетено да не убъркаме чакрите

Важното за чакрите е енергията да протича свободно, а не коя чия е ..

Горе