Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Сутрин на кафе се прави преглед на печата:
Днес Телеграф е описал снощния титаничен сблъсък между Касиопея и Бластера, така: '' Ако ви ухапе пепелянка, не пийте ракия'' - Бластер, предупреден си ! Има и подзаглавие: ''някои змии се преструват на умрели'' - Каси, разкрихме ти триковете.
Добрутро на всички.

Добро, нанди на това коте ша му се завие свят толкова време с наведена глава :(

Добро, нанди на това коте ша му се завие свят толкова време с наведена глава :(

Няма страшно, то редува наклоните и на другата страна, обаче, когато никой не го гледа. Отивам на кафе...

Май, да но по друга причина събудих се още в три часа и ми криво, ама ще живна :)
Добрутру :)

Уни, още ли си неразположен?

Сутрин на кафе се прави преглед на печата:
Днес Телеграф е описал снощния титаничен сблъсък между Касиопея и Бластера, така: '' Ако ви ухапе пепелянка, не пийте ракия'' - Бластер, предупреден си ! Има и подзаглавие: ''някои змии се преструват на умрели'' - Каси, разкрихме ти триковете.
Добрутро на всички.

Каса си показва нестабилната психика, Има форуми за нея, да се ориентира натам

Каса си показва нестабилната психика, Има форуми за нея, да се ориентира натам

И аз се опитах да намеря форуми за нея, но се оказа, че вече е регистрирана:
http://forum.abv.bg/index.php?showtopic=116650&pid=2344332&mode=threaded&start=#entry2344332

http://forum.abv.bg/lofiversion/index.php/t116786.html

Значи е звезда по форумите и високомерното и и самоизтъкващо държание е нейна запазена марка:lol:

Хайде на бас по 8 кебапчета от Пищова, че по начина на писане и по аватара е тя :lol:

Е, може да не е същият човек :)

Няма как да е същия човек, абсурд ! Такива кукувици, пишещи тонове пиянски брътвежи - с лопата да ги ринеш..:wink:

Хайде на бас по 8 кебапчета от Пищова, че по начина на писане и по аватара е тя :lol:

A, ако е тя - ще имам да давам или ще имам да получавам кибапчита? За да знам дали да се хващам на бас :-o

" Ако ви ухапе пепелянка, не пийте ракия''

Написаното по-горе е класика и трябва да влезе в златния фонд на форума, браво Нанди!

Мерси, Мите ! Живея, за да те радвам...:rolleyes: -тва емотиконче, да се тълкува, като пърхане с мигли !
Освен този имаше и друг съвет: ''Можете да изсмучете отровата или някой друг да го направи'' - ЗаминА си Бластера млад и зелен! Аз на Касата отровата няма да смуча, па квото ще да става.. Кой го е карал да се прави на змиеукротител ? Тва, че практикуваме йога и тантра секс не значи, че трябва да подкараме всички индийски табиети.

От: От: Предприемачеко разпускане!

A, ако е тя - ще имам да давам или ще имам да получавам кибапчита? За да знам дали да се хващам на бас :-o

Ако е тя ще даваш. ако не е аз ще ходя при Пищова да ме пори за 8 кебапчета да ти ги изпращам:lol::lol:

Горе