Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не го знаех това за лакътя. Ама се сетих за друго - някакъв дълъг текст от над 20 реда, в който още в първото изречение е споменато, че човек не може да си докосне лакътя с език, а последното изречение е "Докато жените четат това изречение, мъжете все още се опитват да докоснат лакътя си с език"
Аз се отказах още след 2-рия опит...

Ами жена + служител по принцип се свързва с тия атрибути на професията.

Лакътния тест...:

Същата работа ! И тоя няма да го мина...

Аз се отказах още след 2-рия опит...

Аз пък тук почти успявам. И то щото съм с гъвкави кости, а не щото ми е толкова дълъг езика...

Ако не стане с твоя, може да пробваш с чужд лакът :)

А, така ще мога! Ама пък лакът... пфу.. по-добре някой друг крайник

Може евфемистично да викаме "лакът" на който крайник или израстък си искаме :)

Само на ''лакътя'' на Бластера ефимистично ще викаме ''шпек'' !

Офффф, и аз днес, като Ноке-то страдам от творческа импотентност, а пиратът ми заспа и няма кой да ме вдъхновява...
Ако подремна един час, ще се брои ли, че сме спали заедно ?

Последно редактирано:

С кой сте спали заедно? Я си признавайте веднага, аз дремнах ама не помня да съм спал с някой.
Само на ''лакътя'' на Бластера ефимистично ще викаме ''шпек'' !

Офффф, и аз днес, като Ноке-то страдам от творческа импотентност, а пиратът ми заспа и няма кой да ме вдъхновява...
Ако подремна един час, ще се брои ли, че сме спали заедно ?

С кой сте спали заедно? Я си признавайте веднага, аз дремнах ама не помня да съм спал с някой.

Викам, Митето заспа, ако и аз дремна ще се брои ли, че сме спали заедно ?
Опитах, но не можах да заспя, а ми е едно одремано.. и главата ми е празна, а трябва да пиша за изучаване на немски език...

Ти за шпека си мислила за туй не си могла да заспиш :p
Викам, Митето заспа, ако и аз дремна ще се брои ли, че сме спали заедно ?
Опитах, но не можах да заспя, а ми е едно одремано.. и главата ми е празна, а трябва да пиша за изучаване на немски език...

Ти за шпека си мислила за туй не си могла да заспиш :p

Разкри ме !:rolleyes:

Ша сменям бизнеса, ша ставам гадател :lol:

Недей, бъдещето е на ИТспециалистите, а гадатели с лопата да ги ринеш, кой от кой по-голям мошеник.

Тъкмо правех малко упражнения кат твойто коте, обаче за малко да си секна кръста.
Пък за нас като гледам гошко иска да ни остави без ляб и нас ама ще видим кой кого. :)
Недей, бъдещето е на ИТспециалистите, а гадатели с лопата да ги ринеш, кой от кой по-голям мошеник.

Тъкмо правех малко упражнения кат твойто коте, обаче за малко да си секна кръста.
Пък за нас като гледам гошко иска да ни остави без ляб и нас ама ще видим кой кого. :)

Мани го гошко ! У вас е бъдещето, ще измислите други начини, вие сте нечовеци.. като гошко:lol:
А, за упражненията на мойто коте трябва лека загрявка и психическа настройка - медитация.

Загрявка като гушкане ли :rolleyes:
Мани го гошко ! У вас е бъдещето, ще измислите други начини, вие сте нечовеци.. като гошко:lol:
А, за упражненията на мойто коте трябва лека загрявка и психическа настройка - медитация.

Доколкото се сещам, още преди 2-3 години бях пуснал тема че СЕО-то умира.
И че е добре да не се залага на тия умения основно, а да се придобият някакви по-полезни...

И си спомням как една камара народ се опитваха да ме хранят :) и да се кълнат:

"Един е господ Гугъл,
и Мат Кътс е неговият пророк!"

Горе