Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Ха, одумвате, а ? Аз се наспах. Митко още спи, щото и виртуално и паранормално много му натегнах чакрите с йога.

А, дано, ама надали.

Е ако сте на интервю за работа трябва да покажете некъф мерак не така пораженчески

Мацка на интервю за позицията "секретарка на шефа" в сладкарски цех. Шефът я развежда из цеха и й показва:
- Ето тук правим вафлите.
Мадамата: Ииииииииии, баси якото!
- Ето тук правим кроасаните.
Мадамата пак: Иииииииииииииии, баси якото!
- Тук пък правим сухите пасти.
Онази пак: Ииииииииииии, баси якото!
Шефът се изнервил най-накрая и се заял:
- Ти нещо друго, освен "Ибаси якото!", можеш ли?
А тя: Да, свирки!
И шефът: Ииииииииииии, баси якото!

Душа да си търсиш кинтата амунчо се появи :p

Верно ли ? Е, сега Каси го закъса.. хем няма да се сдържи да не пише, хем как ще отговаря на въпроса с наградата..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е ако сте на интервю за работа трябва да покажете некъф мерак не така пораженчески

Мацка на интервю за позицията "секретарка на шефа" в сладкарски цех. Шефът я развежда из цеха и й показва:

Ние вече тая манипулация и викаме ефимистично ''близане на лакът'' - баси якото, а?

А, ибаси якото и ние го знаем.

Ха, одумвате, а ? Аз се наспах. Митко още спи, щото и виртуално и паранормално много му натегнах чакрите с йога.

Знаех си аз. Той каза, че му се е отворило третото око и сега дори и насън можеш да му пращаш йогистки послания.

А, ибаси якото и ние го знаем.

Знаех си аз. Той каза, че му се е отворило третото око и сега дори и насън можеш да му пращаш йогистки послания.

Мога да, отворих му всички очи на момчето - цял живот ще ми е благодарен.

Уни, къде е Муни, кажи му да ни удостои с присъствието си - трябва да си заслужим кинтите. Ако трябва, му обещай, че ще му оближем лакътя :lol:

Уни, къде е Муни, кажи му да ни удостои с присъствието си - трябва да си заслужим кинтите. Ако трябва, му обещай, че ще му оближем лакътя :lol:

На път си да изгубиш наградата. Каса каза да Й върнем Муни, а не да го дръпнем при нас. Даваш и възможност да се отметне.

Знаете ли го ибаси якото само ви подсещам

Ти къде изчезна снощи, бре ? На муш мули и смУкини, а ?

У темата за русия се е изказал :p

На път си да изгубиш наградата. Каса каза да Й върнем Муни, а не да го дръпнем при нас. Даваш и възможност да се отметне.

Ам, дубре тогава - важното, че е у форума - в момента имам свидетели 9 юзъра, че честно и почтено си спечелих илядото евро. За следващите десетина дни прогнозата е кофти време, затова предлагам да дадем 10-дневен гратисен период на Каса, за да събере парите.
И после отиваме на морето (не при Муни обаче).

Тука е !!! Муни, имам предвид - сега мисли къде ще ме водиш на море и ще вземем ли бластера с нас

У темата за русия се е изказал :p

То не е точно изказване, а си е чисто izsirane :)
Но в тоалетната какво друго да се прави /освен на абитуриендски бал/.

:evil: мамка му и аз да си бях казал за шпека нямаше да съм сам, сега само бластера е облагодетелстван :cry:

Въпроса е сега лилито дали ще почерпи :p
То не е точно изказване, а си е чисто izsirane :)
Но в тоалетната какво друго да се прави /освен на абитуриендски бал/.

Горе