Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

И аз искам кафеот години се каня, айде да правиме кафе-кръчма?

Айде, ти я направи - ние ще сме клиенти..

От: От: Предприемачеко разпускане!

Само да чете и да поема (ако не броим кафето etc) не му е оферта.

Нашенецът по природа е щедър на акъл и телесни течности.

Ноке, да не би и ти да поспа?

Айде, ти я направи - ние ще сме клиенти..

Несериозен съм, ще ми писне след месец.

Ризата я няма щото той е готов за игра...а миража отдавана е хапнат

Значи ти може да прескачаш директно без одежди, а аз трябваше първо снимка с йога пантс да пусна?

На нас не ! И да искаш да я затвориш, няма да можеш, щото няма да мърдаме от там. Ние с Лилето от там ще си разцъкваме статиите..

Каква последно ще е таргет аудиторията на буккафето? Озлобени интелектуал-феминистки?

Каква последно ще е таргет аудиторията на буккафето? Озлобени интелектуал-феминистки?

Не, Каси няма да я пускаме !

Тя и без туй не пасва на профила. И на двете му части.

Е, на ''озлобена'' поне отговаря.

Да ама Нанди искаше да става бараманка по ино времи и Лиле ако носи таблата няма имаш ядове с персонала и от клиенти няма се отървеш

Ами, длъжна съм да проверя дали нанди не ти е отворила и на теб чакрите. Че ревнувам.

Тц, той не поддава ! Толкова затворен човек.. сигурно е зодия ''сфинкс''

Да ама Нанди искаше да става бараманка по ино времи и Лиле ако носи таблата няма имаш ядове с тоз персонал и от клиенти няма се отървеш
Ще мятам бутилките яко, ама Муни се дърпа.. И смукини с питиетата ще предлагаме - клиентите ще са доволни

Ами, длъжна съм да проверя дали нанди не ти е отворила и на теб чакрите. Че ревнувам.
Не, не сме установявали чакра-връзка с нанди по време на дрямката. Прекалено дистанцирани са ни отношенията за такива работи.

Е, на ''озлобена'' поне отговаря.
А да вярно, пропуснах.

Айде изкарвайте бизнес-плана че Амун ще изгуби интерес...

Ще мятам бутилките яко, ама Муни се дърпа.. И смукини с питиетата ще предлагаме - клиентите ще са доволни

Е трябва да ни впечатлиш с някой секси коктейл или ся ще кажеш ти само от туй ли се интересуваш

Той Муни ни знае вече бизнес-плана. Макар че е песимист по отношение на неговата реализация.

Горе