Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аз , под зърна за друго се сещам, ама нали съм си мръсник 8)

С ударение на последното ''а'', нали ? И бластера тва яде плюс смукини и муш мули..

Ооооо, пирате мой... отпочина ли си ? Идеята съм я виждала във филми и си мисля, че тук ще има клиентела ако приложим другата ми идея, иначе - едва ли.

Поспах, каква е другата идея - еротична литература или най-модерното сега, писане на коментари под политически статии - то нашенеца това го интересува (задължително на маймуница)

Муша е супер ама мулита ни мога да ям :lol:
С ударение на последното ''а'', нали ? И бластера тва яде плюс смукини и муш мули..

Поспах, каква е другата идея - еротична литература или най-модерното сега, писане на коментари под политически статии - то нашенеца това го интересува (задължително на маймуница)

Проспал си го явно, ето го:
А някакви sex features ще има ли това бук-кафене?

Задължително ! Даже мисля да се прави клубен прочит (за подбрани членове) с разиграване на някои от сцените, с цел по-добро вникване в сюжета.

Нанди, ето една снимчица да ме видиш - само за теб! Виж файлът 10025

Другите да не гледат ! Снимката е за лична употреба. Аууу Две приятни неща на куп ! Едното е любимо, а другото фетиш:rolleyes:
Ако имаше и трето щеше да се получи табелка, дето я видях, като пример за неграмотно писане ''триф едно'':lol:

На опънинга Ще направим интерпретация на "Дребни несгоди на брачния живот" от Стайнбек

Taka ли ще изглежда представлението ?Funny-Family-Photos-title-image.jpg

Другите да не гледат ! Снимката е за лична употреба. Аууу Две приятни неща на куп ! Едното е любимо, а другото фетиш:rolleyes:
Ако имаше и трето щеше да се получи табелка, дето я видях, като пример за неграмотно писане ''триф едно'':lol:

Дай джокер за третото....

О, и Митето се появи.

Да, видя ли колко му е свежарско селфито, след като си е отпочинал ?

Дай джокер за третото....

Като начало ризката с жабото и къдричките я няма, пък и можеше да хапва бисквитки ''мираж''...

И аз искам кафеот години се каня, айде да правиме кафе-кръчма?

Само да чете и да поема (ако не броим кафето etc) не му е оферта.

Нашенецът по природа е щедър на акъл и телесни течности.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Милата, плаче и се

По-скоро и е скучно... и така от първия брачен ден, а питаш ли ги тия с по-дълъг стаж ?

Като начало ризката с жабото и къдричките я няма, пък и можеше да хапва бисквитки ''мираж''...

Ризата я няма щото той е готов за игра...а миража отдавана е хапнат

От: От: Предприемачеко разпускане!

По-скоро и е скучно... и така от първия брачен ден, а питаш ли ги тия с по-дълъг стаж ?

Мале то ако ти е скучно от първия ден по-добре пали с 200 още на сватбата

Горе