Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Щом само те му горят в този случай няма грижи, лошото , е , ако му гореше и друго (ако си се сържала и за него) :D
Горят му, щото цял следобед, докато спахме се държах за тях !

От: От: Предприемачеко разпускане!

Хехе коя поза праихте

Е, една от тантрата... 3 часа се държахме за ушите и се гледахме втренчено - и мойте горят !

Щом само те му горят в този случай няма грижи, лошото , е , ако му гореше и друго (ако си се сържала и за него) :D

Държах се. Имаше голямо вълнение и пиратския кораб яко лашкаше... Нали знаеш вица за момченцето, дето се подхлъзнало в банята и се хванало за шпека на баща си, а бащата му казал " Виде ли бе ? Ако беше с майка ти, щеше да се утрепеш!''

Знам го, знам. :lol:
Държах се. Имаше голямо вълнение и пиратския кораб яко лашкаше... Нали знаеш вица за момченцето, дето се подхлъзнало в банята и се хванало за шпека на баща си, а бащата му казал " Виде ли бе ? Ако беше с майка ти, щеше да се утрепеш!''

Режи на тънко, та да има за повече клиенти.

Прозрачни ще ги направя направо резенчетата. Представи си на бластера шпека като го филирам и ще има за шведска маса на половин китайски народ.

Ши ма откажеш нацяло от йога и ще си карам по нашенски

С шпека срещу остър нож тръгваш, ама ушите си пазиш, брао !

Прозрачни ще ги направя направо резенчетата. Представи си на бластера шпека като го филирам и ще има за шведска маса на половин китайски народ.

Хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа...............
Наплюх си лаптопа с нектар от праскови, бе Лиле !

За тоа ли става въпрос :-o

View.jpg

Прикачени файлове

• View.jpg
    View.jpg
    67.5 KB · Преглеждания: 2

Ох, и на мен ми се припи нектар от праскови сега :)

Да зема ли адреЗа от Ноке-то и да ти пратя малко ?

За тоа ли става въпрос :-o

View.jpg

Почти, тоя на Бластера не е сух, а сочен !

Щом трябва, ще жертвам шпека :|

Съмнявам се щото не си го видяла след туй пдруга песен ши подкараш, ама пък на мене не ми се свиди и за шведки да го пусна да шава

Някой път лично ще се черпим - с нектар и други неща :) Че малко е рисковано по пощите :)

Няма бе. Аз ще го пратя на Ноке-то и той ще ти го донесе лично... обаче му нямам адреса ! А, доколкото го познавам вече и майка му го няма.

Нанди, ма сочния не е толко релефен :rolleyes:

Съмнявам се щото не си го видяла след туй пдруга песен ши подкараш, ама пък на мене не ми се свиди и за шведки да го пусна да шава

А на китайския народ ? Имай предвид, че са много и са гладни.

Горе