Предприемачеко разпускане!

От: От: Предприемачеко разпускане!

Май съм щраекнал два пъти от вълнение

То си е вълнуващо.. Ако искаш направо да ти пратим по една колоноскопия и по една цитонамазка - по-автентично ще е от това.

То си е вълнуващо.. Ако искаш направо да ти пратим по една колоноскопия и по една цитонамазка - по-автентично ще е от това.

Чи защо аз мога дави го предложа същото с моя уред

Чи защо аз мога дави го предложа същото с моя уред

Работиш ли със здравната каса ? Да знаем дали да си вземем направление от джи пи-то..

Ako случайно спешно се нуждаем от колоноскопия ли?

Аз от тая процедура ще се възползвам само ако ме блъсне кола и съм в безсънание, а тва си е спешно.

Докопах се до снимка от снощните въздишки на Ноке-то по селфи-то ти, искаш ли да видиш ?

Не точно процедурата се казва циклопоспия, на името на уреда с едно око, който използвам

А тва ''поспия'' какво представлява, като процедура ? Нещо с приспиване ли ще е ?

А тва ''поспия'' какво представлява, като процедура ? Нещо с приспиване ли ще е ?

Означава че ще имате здрав сън и ще спите кат след голям кекс, ама що се задълбахте толкоз за спешното като мога да ви прегледам на домашно

Означава че ще имате здрав сън и ще спите кат след голям кекс, ама що се задълбахте толкоз за спешното като мога да ви прегледам на домашно

Да, ама на домашно искаш и ранъ, а аз и лещени кюфтенца нямам вече... едни бискувитки останаха, ама ги пазя за Митето, щот са му любими.

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Щом и Амон е тук ще ще стане 3k мнения темата, то вече руснаците ги минахме по спам и немаме стигане скоро и Блинки май ши черпи

С тази тема яко расте к@нтента. ;) За притеснение е. Ще ни разори. Но има още на къде.

Поне доказваме, че има нещо бг мама в нас. Няма такова генерирне на съдържание в минута. :)

Аз от тая процедура ще се възползвам само ако ме блъсне кола и съм в безсънание, а тва си е спешно.

Докопах се до снимка от снощните въздишки на Ноке-то по селфи-то ти, искаш ли да видиш ?

Искам, ама я дай като снимка, а не като линк, ако е от онзи сайт, че не ги виждам там.

Сега какво - не трябва да пишем повече, за да не разорим Блинки ли, а?

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

С тази тема яко расте к@нтента. ;) За притеснение е. Ще ни разори. Но има още на къде.

Поне доказваме, че има нещо бг мама в нас. Няма такова генерирне на съдържание в минута. :)

С разликата, че тук никой не е майка и всички се обичат !

Да, ама на домашно искаш и ранъ, а аз и лещени кюфтенца нямам вече... едни бискувитки останаха, ама ги пазя за Митето, щот са му любими.

Не ща вече да ми готвиш аз ши та черпя с друсан кебап

Искам, ама я дай като снимка, а не като линк, ако е от онзи сайт, че не ги виждам там.

Сега какво - не трябва да пишем повече, за да не разорим Блинки ли, а?

Щ е опитам, някои не могат да се качат, като снимка, затова ги давам като линк. Подозирам, че такава беше и реакцията на Митето, след шизофреничното селфи днес.

Im-sorry-dude.jpg

Щ е опитам, някои не могат да се качат, като снимка, затова ги давам като линк. Подозирам, че такава беше и реакцията на Митето, след шизофреничното селфи днес.

Виж файлът 10030

Ами, подозирам, че сходна ще е реакцията и на Нокето.

Не ща вече да ми готвиш аз ши та черпя с друсан кебап

:lol:След тва лашкане на пиратския кораб днес, само и друсане ми липсва, ама айде... шпек е тва, не е шега работа.

Горе