Thank you draling!
Ей, ама как извърташ нещата, все ти си на печалба, а уж раздаваш награди !Не балсам за устни на бластера макет в естествени пропорции
А за мен поздрав?
Ей, ама как извърташ нещата, все ти си на печалба, а уж раздаваш награди !
Мани ги парите, аз се бъхтя да ви доставя удоволствие
За теб чехли, като платиш 20 кинта. За поздрав още нямаш стаж . Ако подсигуриш Ариана-та, като дойдем, ще си помисля.
Верно съм кат Суперхеро или Суперкуро, и аз не знам от де ми идва силата, ама само си представи че и на работа съм тъйТи загина да се бъхтиш. Направо не знам как намираш сили да ходиш на работа..
Пиринското е по-хубаво Всичко е подсигурено, днес успях да намеря финансиране за чехлити 8)
Верно съм кат Суперхеро или Суперкуро, и аз не знам от де ми идва силата, ама само си представи че и на работа съм тъй
От някое ЕРП ти идва силата, ама кой плаща сметките е въпроса.
КОЙ?
Ами цял ден спамя, колко още...
КОЙ?
Ами цял ден спамя, колко още...
А пък каза че знаеш за бластеровия коктейл, ей на като съм тъп и сигурно ми упрощават сметките, ама шпека е привлекателен и вълнуващ
Нали 200 годим? Важното е да не увехне темата. Или още е млада и зелена. И после се чудя защо бг мама са с няколко милиона поста.
Верно съм кат Суперхеро или Суперкуро, и аз не знам от де ми идва силата, ама само си представи че и на работа съм тъй
Да, гаргаробластера е алкохолния еквивалент на нападение с цел - грабеж, ти така гепиш ток, а ?