Предприемачеко разпускане!

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Нали 200 годим? :) Важното е да не увехне темата. :) Или още е млада и зелена. И после се чудя защо бг мама са с няколко милиона поста.

Тук няма мами, ама с тия теми.. натам вървят нещата. Ще делим ли форума после на ''предприемач-мама'' и ''предприемач-татко'' или ш'си ги дундуркаме заедно ?

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Тук няма мами, ама с тия теми.. натам вървят нещата. Ще делим ли форума после на ''предприемач-мама'' и ''предприемач-татко'' или ш'си ги дундуркаме заедно ?

Ама то едно тати трябва да станете сички мами

От: Предприемачеко разпускане!

А не може ли да си гепя скромно малко симпатии, колкот да ми уважават шпека

Хората са казали ''бий, за да те уважават'', ама щом можеш с добро, давай !:|

Оо май отиде в другата бразда ама ще ти простя щот си шегаджийка

Що, кво обидно има ? Знайш ли колко шафиорки има вече по пътищата ? Ако не те прегазят, ще уважат шпека и пари ше дадат и мерси ще кажат...

Що, кво обидно има ? Знайш ли колко шафиорки има вече по пътищата ? Ако не те прегазят, ще уважат шпека и пари ше дадат и мерси ще кажат...

Абе аз си знаех че ще се обидиш като ти кажа че ще ти простя ама се шегувах, няма да ти простя

Не ме нападайте бре, аз само загрявах неска докато си почивах от работа :lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

Абе аз си знаех че ще се обидиш като ти кажа че ще ти простя ама се шегувах, няма да ти простя

Айде тогава и за теб поздравче ![video=youtube;9EHAo6rEuas]http://www.youtube.com/watch?v=9EHAo6rEuas[/video]

Не ме нападайте бре, аз само загрявах неска докато си почивах от работа :lol:

Споко, всички така загряваме и понякога не можем да почнем да работим.

Ааааа, аз днес си свърших всички задачи 8)

От: От: Предприемачеко разпускане!

Много мий меланхоличен тоз, сигурно искаш да не ти простя

И на мен тва парче не ми харесва. Ти ако дадеш някое по-ритмично, може и по-добре да се получи. Хайде да си лягаме вече, а !

Ааааа, аз днес си свърших всички задачи 8)

Блазя ти ! Аз добре, че съм напред с матряла, че как зациклих с тоя немски... Още 7 статии и не знам вече какво да пиша.

Блазя ти ! Аз добре, че съм напред с матряла, че как зациклих с тоя немски... Още 7 статии и не знам вече какво да пиша.

Е нема що! От 09ч до 22ч в офиса, супер
:D

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

И на мен тва парче не ми харесва. Ти ако дадеш някое по-ритмично, може и по-добре да се получи. Хайде да си лягаме вече, а !

Щом ще спиш тогаз утре ще ти дам парчето, ся за кво да ти го давам„ то да не е плюшено мече

Не, че се меся, но тя каза да си лягате, а не да спите :-o

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Щом ще спиш тогаз утре ще ти дам парчето, ся за кво да ти го давам„ то да не е плюшено мече

Ама аз казах да си лягаме, а не да спим ! Или искаш прави ..?

Не, че се меся, но тя каза да си лягате, а не да спите :-o

Махни го Бластера, прави се на ударен. Голям го вади, а после се чуди как да се измъкне, та да не се изложи.

Аз да не преча, дайте ми свещ да светя :|

Горе