Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Моля, след 14 часа нощно каране по пътищата на Англията още ме бива - забавлявай се.

Хайде до скоро - ще лягам!
Помни какво си сънувал, та после да разказваш, ей ! Лека...

Има ли доктор във форума?

---

Следните грешки се появиха,след като това съобщение беше изпратено
За да се намали спама,форума изисква да изчакате 30 секунди ,след като сте изпратили мнение,за да можете да го направите отново.Моля опитайте след 17 секунди.
---
п.п. смятай какъв съм капацитет, колко бързо мисля и взимам решения и идеи, че чак форума не може да ми насмогне :)
това ако го види колегата с предложението за предприемачески консорциум, веднага ще ми връчи почетен ключ и мажоритарен дял...
Минимум!!!
Има хипохондрици, колкото щеш - те са по-образовани и от докторите. Какъв е проблема ?

На философските науки - има. Много сме.

А тези, които нямат докторска степен, могат да философстват още повече. Човека май все пак реши да звънне на истински лекар - дано не е нещо сериозно.

п.с. Ноке, някакво инфо за Лилето - в случай, че са ви се преплели пак бизнес плановете ?

Измислих приложение на уменията на двете/трите участнички в темата.

Колега dnc, ангажирай ги ако имаш идея, щот може да зема насериозно ламавия си бизнес план..

Здравей докторе, абе напоследък като пиша и все по-често бъркам буквите и ги размествам.
Примерно като пиша думата "топка" може да напиша топак а преди няколко дни бях разменил първата и последната буква на дума с пет букви /ама не я помня/, това не се ли явява нещо като прогресивно развитие на болеста?.
а още по-често, натискам шпацията преди да съм написал последната буква от думата.

И взех да бъркам Т и Д в самото начало на думите.
елементарни думи като "тоблерон" мога да напиша като "доблерон" и С и З бъркам пак в началото. салам-залам

Та това дали според вас се дължи на старческа деградация или примерно от някаква рядка болест на десния лоб?
Моля за компетентно мнение, мислех да пиша на доктор Хаос, но е много нагло копелето и няма да го изтърпя.

Измислих приложение на уменията на двете/трите участнички в темата.

Колега dnc, ангажирай ги ако имаш идея, щот може да зема насериозно ламавия си бизнес план..

Пак не ти схванах баш мислата ! Какво казваш сега: имаш идея как да ни ползваш уменията (кои?) и караш Митето да ни ангажира с нещо, та да не се захващаш ти с реализацията на твоята идея ? А кажи сега къде греша в превода и защо ?

Здравей докторе, абе напоследък като пиша и все по-често бъркам буквите и ги размествам.
Примерно като пиша думата "топка" може да напиша топак а преди няколко дни бях разменил първата и последната буква на дума с пет букви /ама не я помня/, това не се ли явява нещо като прогресивно развитие на болеста?.
а още по-често, натискам шпацията преди да съм написал последната буква от думата.

елементарни думи като "тоблерон" мога да напиша като "доблерон" и С и З бъркам пак в началото. салам-залам

Та това дали според вас се дължи на старческа деградация или примерно от някаква рядка болест на десния лоб?
Моля за компетентно мнение, мислех да пиша на доктор Хаос, но е много нагло копелето и няма да го изтърпя.
Земи си секретарка и й диктувай... Ако и тогава бъркаш буквите, за доктор е. Иначе си ок.

Тва от скоро ли е или си така от дете ? Ако е от край време - може да е дислексия. Ако е от скоро е вероятно някакво неврологично разстройство, което може да е съвсем невинно, като старческа деменция или сериозно, като мозъчен тумор. Най-добре иди на невролог.

Пак не ти схванах баш мислата ! Какво казваш сега: имаш идея как да ни ползваш уменията (кои?) и караш Митето да ни ангажира с нещо, та да не се захващаш ти с реализацията на твоята идея ? А кажи сега къде греша в превода и защо ?
Той първи имаше желание да ви ползва за светли каузи.
Не ща да изляза после виновен че съм ви похабил таланта, лишавайки ви от евентуално по-добра оферта.

Той първи имаше желание да ви ползва за светли каузи.
Не ща да изляза после виновен че съм ви похабил таланта, лишавайки ви от евентуално по-добра оферта.

Че той, докато подготви офертата, ти можеш да споделиш твоята. Ние можем и двамата да ви облужваме - позволявам си да говоря и от името на Лили !

А не, далеч не съм толкоз споделителен.
А и не съм се ентусиазирал особено засега.

Оххххх къв кеф студена биричка с лют чипс :beer:

Оххххх къв кеф студена биричка с лют чипс :beer:

Уни, направи ли вече главицата, бе душко ? Не е ли раничко още ?

А не, далеч не съм толкоз споделителен.
А и не съм се ентусиазирал особено засега.

Е, тва че не си ''споделителен'' го знае вече и глухия цар ! От тебе става страхотен разузнавач или в най-лошия случай психоаналитик.:lol: Като узрее идеята я споделяй, пък ние ако можем да помогнем - можем...ако не..

А, не съм то биричката е като вода :D никога не е раничко за нея :D
Ти остави ми снощи квот ми се случи щях да припадна, винтилатора на проца спрял осетих го , чак като заби и подмириса малко, смазах го и неще и неще да запали, чак сутринта като го пробвах пак запали с триста зора, иначе щях да стоя до понеделник вторник без комп :(
Уни, направи ли вече главицата, бе душко ? Не е ли раничко още ?

А, не съм то биричката е като вода :D никога не е раничко за нея :D
Ти остави ми снощи квот ми се случи щях да припадна, винтилатора на проца спрял осетих го , чак като заби и подмириса малко, смазах го и неще и неще да запали, чак сутринта като го пробвах пак запали с триста зора, иначе щях да стоя до понеделник вторник без комп :(

Напълно те разбирам, като знам аз какъв ужас изпитах, докато разбрах, че е само батерията.на лаптопа...
Теб затова ли те нямаше снощи да видиш Бластера как се изложи зверски ? Само да дойде, какви подигравки го чакат... Ама и Лили липсва, чак вече се притеснявам за нея...

Явно цяла нощ се е лял бейлис до припадък :-o

Ааааа, такова сладко вече не консумирам :D
Явно цяла нощ се е лял бейлис до припадък :-o

Горе