Разпускате ли, бре?
они разпускат, аз четем уикипедията...
Явно цяла нощ се е лял бейлис до припадък :-o
... По голи женски тела?
Едва ли е това - Лилето не льока много, като мене. Или е отишла някъде на риба или Нокето все пак я е убил и сега я разфасова с джобно ножче.:-o
Лиле, най-сигурния начин да те привикам е, като предположа, че някой те е убил или те изнасилва. Как си, бе ?
Кво разпускане. Днес се работи. Айде да свършва деня, че да си почиваме малко.Разпускате ли, бре?
Тука съм вече - стига си го обвинявала Нокето, че вече има страхова невроза - ти го мислиш за психопат и сериен убиец, а аз искам да се сближавам с него.
Кво разпускане. Днес се работи. Айде да свършва деня, че да си почиваме малко.
Някой да сподели нещо весело, дори и това, че днес няма работа пак се бори.
Е, някои разпускат и с работа
Да, някои успяват. Ама нали пак е работа. Някой някакви планове да е правил за след да речем 4 часа?
Хахаха.
Да, някои успяват. Ама нали пак е работа. Някой някакви планове да е правил за след да речем 4 часа?
Хахаха.
Може да мина на твърдо гориво тогава :lol:
Абе Уни, да не е идвал Бластера към тебе снощи, та е изпушил процесора ли, кво там беше ? Той каза, че консумира много енергия, като включи неговия генератор...
Обаче ние с Гого сме свидетели, че е най-обикновен бъзльо, нали Гога ?
Още е рано, бе брат. Май си е нужно едно след 5 часа да стане, или дори 6.Може да мина на твърдо гориво тогава :lol:
Абе Уни, да не е идвал Бластера към тебе снощи, та е изпушил процесора ли, кво там беше ? Той каза, че консумира много енергия, като включи неговия генератор...
Обаче ние с Гого сме свидетели, че е най-обикновен бъзльо, нали Гога ?
Още е рано, бе брат. Май си е нужно едно след 5 часа да стане, или дори 6.