Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Явно цяла нощ се е лял бейлис до припадък :-o

Едва ли е това - Лилето не льока много, като мене. Или е отишла някъде на риба или Нокето все пак я е убил и сега я разфасова с джобно ножче.:-o

Лиле, най-сигурния начин да те привикам е, като предположа, че някой те е убил или те изнасилва. Как си, бе ?

Едва ли е това - Лилето не льока много, като мене. Или е отишла някъде на риба или Нокето все пак я е убил и сега я разфасова с джобно ножче.:-o

Тука съм вече - стига си го обвинявала Нокето, че вече има страхова невроза - ти го мислиш за психопат и сериен убиец, а аз искам да се сближавам с него.

Лиле, най-сигурния начин да те привикам е, като предположа, че някой те е убил или те изнасилва. Как си, бе ?

Екстра, на лично ще ти разправям :) Ти как си?

Re: От: Предприемачеко разпускане!

Разпускате ли, бре?
Кво разпускане. Днес се работи. :( Айде да свършва деня, че да си почиваме малко. :)

Някой да сподели нещо весело, дори и това, че днес няма работа пак се бори. :)

Тука съм вече - стига си го обвинявала Нокето, че вече има страхова невроза - ти го мислиш за психопат и сериен убиец, а аз искам да се сближавам с него.

Ми белким реши да ме опровергае, че е тъмен и загадъчен тип и вземе, че излезе на светло - при Лилето.

От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Кво разпускане. Днес се работи. :( Айде да свършва деня, че да си почиваме малко. :)

Някой да сподели нещо весело, дори и това, че днес няма работа пак се бори. :)

Е, някои разпускат и с работа :)

От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Да, някои успяват. Ама нали пак е работа. :) Някой някакви планове да е правил за след да речем 4 часа? :)
Хахаха.

Аз ще легна да поспя, че сигурно един час съм спала и после малко работа. Въобще, вълнуващи планове имам.

Може да мина на твърдо гориво тогава :lol:
Да, някои успяват. Ама нали пак е работа. :) Някой някакви планове да е правил за след да речем 4 часа? :)
Хахаха.

Може да мина на твърдо гориво тогава :lol:

Абе Уни, да не е идвал Бластера към тебе снощи, та е изпушил процесора ли, кво там беше ? Той каза, че консумира много енергия, като включи неговия генератор...

Обаче ние с Гого сме свидетели, че е най-обикновен бъзльо, нали Гога ?

Снощи малко засече пищака :(

Абе Уни, да не е идвал Бластера към тебе снощи, та е изпушил процесора ли, кво там беше ? Той каза, че консумира много енергия, като включи неговия генератор...

А, на бластера му видях бластера - ако този балсам за устни му е отливка на естествения размер, жив да го ожалиш :)

Гого, кво правиш - ще даваш ли селфи? :)

Ами, не е минавал, кой го знае де си вее шпека.

От: Re: От: Re: От: Re: От: Предприемачеко разпускане!

Както дойде братле, аз днес релаксирам утре ще бачкам. Че като подпукам има си доста за кодене направо лошо да му стане на чиляк :D
Още е рано, бе брат. :) Май си е нужно едно след 5 часа да стане, или дори 6. ;)

Горе