Предприемачеко разпускане!

То ако сега може да се нарече и истинско месо. :) С какви ли не гадости ги бутат. Аз вече по-рядко прибягвам към някакви меса. Не съм се отказал, но определено ако не ми се яде, не ям. Да не говорим за мезетата, които имат зашеметяващ вид и вкус, докаран с много труд на химикалите и добавките.

За това в момента вегетарианците са най на далавера от това, че са такива. Дали, може да се коментират и пластмасовите зеленчуци, но поне не ти носят такива вреди като месото и там уж местните деликатеси. :)

Здравословното хранене уви е свързано с това да ядеш натурални неща, в умерени количества, често и по програма. Но това не се случва с продукти от родните маркети и пазари, а с голяма градина и гледани от теб животни. :) За жалост, това е истината. :)

От: Предприемачеко разпускане!

Що бе, уговарят се 2 семейства и си вземат едно теле (примерно) разфасовано от някое родопско село - то там чист въздух, почти цяла година са навън и пасат. Ние така на годишнината от бала като се събрахме и уж щяхме само да посрещаме изгрева, че огладняха някои и купиха от някакъв човек агне и правихме чеверме.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Тц, ама може и да стана някой ден.

А, добре ! Мислех те за някой и се радвам, че не си ти.:lol: Обаче стила ви е еднакъв и параноята - също.

Що бе, уговарят се 2 семейства и си вземат едно теле (примерно) разфасовано от някое родопско село - то там чист въздух, почти цяла година са навън и пасат. Ние така на годишнината от бала като се събрахме и уж щяхме само да посрещаме изгрева, че огладняха някои и купиха от някакъв човек агне и правихме чеверме.

За вас веселко посрещане на изгрева - за агънцето - последен ден от живота на едно невръстно и невинно същество. Не ти насаждам чувство за вина... изобщо !8)

Стресът и песимизмът са много по-вредни от храната, която ядем. Няма смисъл да яде човек разни био-марули и био-домати, пък да си опъва нервите.

За вас веселко посрещане на изгрева - за агънцето - последен ден от живота на едно невръстно и невинно същество. Не ти насаждам чувство за вина... изобщо !8)

Изобщо и не изпитвам вина - това му е била мисията в живота на агнето - да стане на чеверме и дроб сарма.

Стресът и песимизмът са много по-вредни от храната, която ядем. Няма смисъл да яде човек разни био-марули и био-домати, пък да си опъва нервите.

:roll: Имаме консесус тук !

От: От: Предприемачеко разпускане!

А, добре ! Мислех те за някой и се радвам, че не си ти.:lol: Обаче стила ви е еднакъв и параноята - също.
А, параноята ми още не се е удало възможност да я демонстрирам тука.

Изобщо и не изпитвам вина - това му е била мисията в живота на агнето - да стане на чеверме и дроб сарма.
Възможно най-добрата причина да пропусна купон.
Или да отида и да набия някой.

Мммммм, аз пък така се надявах да стане някой въргал на тема вегетарианство и разни езотерични диетични практики.

Езотерични диетични практики ??????????? Хм, не отричай ползите от машинното масло за шевна машина, преди да си ги изпитала.

Възможно най-добрата причина да пропусна купон.
Или да отида и да набия някой.

Ноке, кефиш ма - ш'ти звънна. При следващото чеверме отиваме и ги пребиваме от бой.:twisted:

Езотерични диетични практики ??????????? Хм, не отричай ползите от машинното масло за шевна машина, преди да си ги изпитала.

ахахааха, само наистина да познавах някой върл апологет на лечението с машинно масло за шевна машина, щеше да стане весело :)

ахахааха, само наистина да познавах някой върл апологет на лечението с машинно масло за шевна машина, щеше да стане весело :)

Снощи Бластера обещаваше ако го вземем на море да ни прадлага ''ойл инклузив'' - с ойл влизало по-добре.

Снощи Бластера обещаваше ако го вземем на море да ни прадлага ''ойл инклузив'' - с ойл влизало по-добре.

То с неговия балсам за устни и по въздушно-капков път ще успеем да го поемем успешно...

То с неговия балсам за устни и по въздушно-капков път ще успеем да го поемем успешно...

хахахахах ! Той нека само дойде, колко подигравки го чакат за снощи... Мисля да си спретна един оризец, кво ще кажеш ? Отивам..

хахахахах ! Той нека само дойде, колко подигравки го чакат за снощи... Мисля да си спретна един оризец, кво ще кажеш ? Отивам..

Отивай :) Аз се разсъних от толкова тропане и къртене, сега пак ще чакам да ми дойде музата.

AMOUN, Касиопея те беше пуснала за национално издирване. Даваше 1000 евро награда за главата ти( за коя ли? :lol::lol: ) Намери я , да ти даде парите, че си се появил без чужда намеса и после да ни водиш на сладолед :roll:

AMOUN, Касиопея те беше пуснала за национално издирване. Даваше 1000 награда за главата ти( за коя ли? :lol::lol: ) Намери я , да ти даде псрите, че си се появил без чужда намеса и после да ни водиш на сладолед :roll:

Сега, първо, парите не са за Амун, чети внимателно. Второ, аз хвърлих ужасно много усилия, за да го привлека обратно: свързах се с древна индианска шаманка, за да направи магия за разваляне на времето; хипнотизирах Емил Чолаков, за да знае какви прогнози да дава; посредством моите пара-ненормални способности по 5 пъти на ден пращах внушения на Амун най-сетне да влезе.

Горе