Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не знам ама сте ме резнали билета за морето поне мойте ли да плувате. аз щях да ва спасявям с големия буй

Е, колкото да се удавим - можем. Все ще намерим спасител, ти се оказа много страхлив, а и отсъстваш... веднага ти намерихме заместник. Лилето се разочарова от размерите на гланца за устни.

На мен ми харесва транкилята :)

Аз пък такива транквиланти не ползвам, щото ми действат обратно - избива ме на агресия и пак ще уплаша Бластера.

Е, колкото да се удавим - можем. Все ще намерим спасител, ти се оказа много страхлив, а и отсъстваш... веднага ти намерихме заместник. Лилето се разочарова от размерите на гланца за устни.
Въобще не съм страхлив фърлям са в морето даже и без гащи щом е завас. Пък гланца за устни аз казах копие на бластера в мащаб, щот не вярвам да изкараш един голям чеп от дамската си чантичка и да си намажеш устните да кажем на обществнено място

Въобще не съм страхлив фърлям са в морето даже и без гащи щом е завас. Пък гланца за устни аз казах копие на бластера в мащаб, щот не вярвам да изкараш един голям чеп от дамската си чантичка и да си намажеш устните да кажем на обществнено място

По принцип не ми се е случвало да вадя такива чудовища неземни от дамската си чанта. То, викаш направо в чувал да го носиш, а ? Само те хваща страх, като тикажат ''хайде да си лягаме'', ама обещавам да не те подканям повече, че ше почнеш я, да заекваш, я нощно напикаване ще ти докарам.

А, много се смях на клипа на крейзито - имаше и разнообразни пози, и междувидов секс, и интригуващ край :lol:

От: От: Предприемачеко разпускане!

По принцип не ми се е случвало да вадя такива чудовища неземни от дамската си чанта. То, викаш направо в чувал да го носиш, а ? Само те хваща страх, като тикажат ''хайде да си лягаме'', ама обещавам да не те подканям повече, че ше почнеш я, да заекваш, я нощно напикаване ще ти докарам.

Е то пък сяко нещо да ти обяснявам, ти като променяш позата и не го захапваш аз кво да правя, да продължавам да тъпча ли. насила тъпкане не става

Е то пък сяко нещо да ти обяснявам, ти като променяш позата и не го захапваш аз кво да правя, да продължавам да тъпча ли. насила тъпкане не става

Изнервих ли те нещо ?

Не, фана ма страх че няма ми казваш лека нощ и го преместих в другия крачол ама ти да не си нервна коя чакра зацикля

Aз да знам - да си я отцикля, ама а де ! Ти не си го мести много, че ш'си скъсаш гащите.

Aз да знам - да си я отцикля, ама а де ! Ти не си го мести много, че ш'си скъсаш гащите.

Х ехехе, това беше израз в момента съм по без гащи щот след малко ще заспивам и ще ти пожелая розови сънища, ма верно си голяма буквалистка и трябва ти се обяснява нагледно

Х ехехе, това беше израз в момента съм по без гащи щот след малко ще заспивам и ще ти пожелая розови сънища

Лека и на теб, Бластер ! Още по-розови !

Sweet dreams, ladies :)

O, Kрейзи ти стана много лиричен, ама то след оня див секс, дето го пусна... ако си го практикувал по тоя начин е обяснимо. И на тебе сладки сънища !

O, Kрейзи ти стана много лиричен, ама то след оня див секс, дето го пусна... ако си го практикувал по тоя начин е обяснимо. И на тебе сладки сънища !

Крейзито ни разбука със сексуалния клип и после пусна романтика, за да се подготви за жена си :)

Добрутро, спамери ! Бачкаме ли ? Хайде нещо ''лекичко'' за събуждане и настроение в тва гадно време:

[video=youtube;7HNF0qgsP9A]http://www.youtube.com/watch?v=7HNF0qgsP9A[/video]

Отвратително е. Ако не беше ниския стандарт на живот, щях да си помисля, че живея в скандинавска страна.
Мерси за поздравчето, Мите ! В личната ми класация за най-добър видеоклип №1 е този:[video=youtube;dpmAY059TTY]http://www.youtube.com/watch?v=dpmAY059TTY[/video]

Ти наработи ли се ?

Горе