Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Хахах, аз при тези всички африканци ако не беше стандарта щях за си помисля че живя на друг континент.

Едно време се правеше по-яка музика и по-смислени клипове и по-хубави коли и .......

Хахах, аз при тези всички африканци ако не беше стандарта щях за си помисля че живя на друг континент.

Едно време се правеше по-яка музика и по-смислени клипове и по-хубави коли и .......

хахаха, добре че е стандарта на живот, та да ни напомня къде живеем. На теб и климата ти помага да не се объркаш и да тръгнеш на сафари.
С риск да прозвучим, като двойка сърдити старчета, ще се съглася с теб, че едно време имаше по-хубави неща.:lol:

Това ми е най-любимата песен, не говоря за клип

Е, тва си е в златния фонда на световната музика. Аз им бях страшен фен прекалено дълго, та чак вече им обръгнах и не ме трогват много, но си имат песни, които винаги ми действат.

На теб и климата ти помага да не се объркаш и да тръгнеш на сафари.

Права си - Сафари ли - през крив макарон го гледам, тука и Август съм с яке - омръзна ми да духа постоянно и все да ми е студено искам си трите "С" - Sea, Sand and Sun!!!

Аре да става топло и да одим на плажа :)

[video=youtube;X4Q_9EPZWEU]http://www.youtube.com/watch?v=X4Q_9EPZWEU[/video]

Аре да става топло и да одим на плажа :)

Лиле, може ли танцуваме на тва, че така ме напира - едва се сдържам да не скокна ?
Ти къде изчезна снощи ? Да не ходи да си прибираш Ноке-то пиян от децкия купон ? Ей, на някои хора и лимонадката не им понася, като я смесят с тортички и пастички.

Лиле, може ли танцуваме на тва, че така ме напира - едва се сдържам да не скокна ?
Ти къде изчезна снощи ? Да не ходи да си прибираш Ноке-то пиян от децкия купон ? Ей, на някои хора и лимонадката не им понася, като я смесят с тортички и пастички.
Е, то тва поне е лесно за танцуване :) Тука бях, разработих се нещо и га се сетих да вляза, всички си бяха легнали :(

Този клип и песен ми направиха впечатление през миналата година

Това не го бях гледала/слушала - страхотно е ! Доста дарк - тамън, като за тежък депресар, като мен.

Това не го бях гледала/слушала - страхотно е ! Доста дарк - тамън, като за тежък депресар, като мен.

За депресии теми няма да отваряме сега - слушай го още веднъж - жестоко е

Кой спал, спал, аз сега ще лягам вие се забавлявайте.

И от мен: сладки сънища ! Сънувай нещо извратено, та да ни шашнеш после с разказа - обещаваме да се изчервим от неудобство.

За депресии теми няма да отваряме сега - слушай го още веднъж - жестоко е

Обаче така и не разбрах, какво точно искаше лирическият герой от клошаря - идея ?

Iskashe da go ubie, zashtoto toi niama sila da stori tova sam. Sorry za latinicata.

И аз така помислих, обаче си викам: ''що точно по тоя начин?'' и защо клошаря, като си замина и вълните придойдоха, пича се паникьоса? И накрая кво стана - спаси ли се, щото така изглеждаше ...
Сори, ама вчера извърших поредното sicude blond, и явно ми се отразява на мозъчната дейност и затова ми трябват обяснения.:lol:

Горе