Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Като гледам как мьеко пише, май не е в софийско.. Ама има првозни средства, изпит е тва ще се постарае - и ние може да даваме тъпии.

Може, ама ако Мохамед не дойде при планината, планината ли да иде при Мохамед :D

Като гледам как мьеко пише, май не е в софийско.. Ама има првозни средства, изпит е тва ще се постарае - и ние може да даваме тъпии.

Позна ама кандидатствайте със селфита и ши ва огрей

Питаш ма за интимни неща, пък и туй май беше ваша закачка с Митака да не мя убърка

Не беше наша закачка с Митака, ами аз сама си ги плямпах, а ти се възползва от приказките ми, та да кажеш, че те е страх да не ти пипам ушаците и да побегнеш.

Бях си взел една улична котка.. Та първата ми се гушкаше между краката, така убао ми топлеше тестисите.. чудна работа..
Няма да споменавам какво се случи с котенцето...
После си взех едно друго котенце.. Абе и то едно чудно беше - събуждаше ме всяка сутрин, гризейки ми ушите.. Добре, че ги дъвчеше леко, защото може би бе все още малко, но имам късмета да нося двете си уши цели, закрепени на главата..
Взех си едно друго - трето за месеца...
Извод: Отказах се да гледам животни.. Умират буквално от любов по мен!

Сънувах, но ти каквото ми пожела то взе, че се сбъдна

Извратени ли бяха ? Приятно извратени, надявам се... да не се чувствам виновна, че съм ти програмирала кофти сънища с тия пара..способности.

Бях си взел една улична котка.. Та първата ми се гушкаше между краката, така убао ми топлеше тестисите.. чудна работа..
После си взех едно друго котенце.. Абе и то едно чудно беше - събуждаше ме всяка сутрин, гризейки ми ушите.. Добре, че ги дъвчеше леко, защото може би бе все още малко, но имам късмета да нося двете си уши цели, закрепени на главата..
Взех си едно друго - трето за месеца...
Извод: Отказах се да гледам животни.. Умират буквално от любов по мен!

Крейзи, ако се окаже, че си ги убивал - те слагам в игнора веднага !

Не, не съм ги убивал котенцата.. Те просто не издържаха да им режа ноктите, да ги къпя и да ги парфюмирам, може би.
Ако ми беше това хобито, щях да продължавам да си ги трепя гьотере.. Какво би ме спряло?
Просто се сетих как обичах котенца, а и те мен.. И сега ги обичам, но не ми дават да си взема /гледам/ от ревност! :lol:
Крейзи, ако се окаже, че си ги убивал - те слагам в игнора веднага !

Не, не съм ги убивал котенцата.. Те просто не издържаха да им режа ноктите, да ги къпя и да ги парфюмирам, може би.
Ако ми беше това хобито, щях да продължавам да си ги трепя гьотере.. Какво би ме спряло?
Просто се сетих как обичах котенца, а и те мен.. И сега ги обичам, но не ми дават да си взема /гледам/ от ревност! :lol:

И защо ти беше да ги подлагаш на тия козметични процедури ? Те са чисти животинки и си се мият постоянно. Сестра ми има персиец-социопат и стои постоянно в банята и иска да му пускат водата... от там пие и се мие.

Извратени ли бяха ? Приятно извратени, надявам се... да не се чувствам виновна, че съм ти програмирала кофти сънища с тия пара..способности.

Леко извратени, ама бая цветни

French-maid-outfit-sexy-girl-dishwasher copy.jpg

Както споменах, аз си подбирах котки от пътя, които не знаят какво е това чешма и как да я захапят да си утолят жаждата или да си пуснат кранчето на тоалетната, за да им измие дупенцата, преди да си излижат мм по милиметър. Аз хващах копитат на тия нежни създания и ги дращех в една кутия с пясък, щото така са ми казвали тогава, за да ги науча да акат в пясъка и да си зариват изненадите.. След това трябваше да ги изпощя от хилядите бълхи, да ги науча да не дерат мебелите, да миришат на хубаво и т.н.

Представи си какъв стрес е това за една жена, която примерно не е готвила и чистила през живота си, а сега трябва да прави ежедневно тези неща, наред с разтварянето на краката кат'а ден. Стрес, а? :roll: Това последното не ми се е случвало, но исках да вкарам в пътя котенцата, само че се оказаха твърде диви за моя също така див характер.,

Тука усещам подсъзнателно желание да си намериш слугиня, Мите. и нанди го е усетила.

Не бе хора само визуализирам част от съня ми днес.

Бластер, тия гадулистки ти ли си ги изпитвал - сигурно са минали всички тестове, даже и практичните

Уоу тез минават одма ма воя идпит по лесен щот гъдулката с по малко сруни

Не, предпочитам униформи, стюардеси, мед. сестри и други подобни
Че кой не обича униформи ? Аз съм имала гаджета полицай и пожарникар - до военен не успях да се докопам.:lol:

Уоу тез минават одма ма воя идпит по лесен щот гъдулката с по малко сруни

Хахаха, май са ти харесали - изял си някоя и друга буква. Иначе и при мен минават изпита

Че кой не обича униформи ? Аз съм имала гаджета полицай и пожарникар - до военен не успях да се докопам.:lol:

Не е късно, мисля си че все още имаш време, ма те военните дефицит напоследък

Горе